2777
2789

تعداد پستهامون رو برگردونید،، اصلا نمیدونم نی نی سایت من کجاست؟ بروزرسانی نداره؟ نی نی سایت قبلی خیلی بهتر و راحت تر بود، من خیلی گیج شدم، اصلا نمیدونم چی به چیه؟؟ 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

قبلا موضوعات گذشته بترتیب تاریخ از همون لحظه تا قبلترشو نشون میداد اما الان تا گزینه بیشتر ببینید رو میزنم یهو میپره تاپیکهای دیروز از شب قبل نشون میده تا روزهای قبل

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستتون درد نکنه ولی خوب نی.واقعا چرا همون قبلی رو ی ذره بهتر نکردید.لازم تغییرات انقد زیاد نبوداااا.اسمم مهرناز.نه مه ناز 

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خانم تهرانی  باکس نظر هم اندازه تاپیک های نینی سایت قبلی کوجیک و جمع و جور بشه ک امکان خوندن داشته باشه اینجوری فقط تو ی صفحه شش هفت تا پست بیشتر جا نمیگیره 

و این رنگ سرد و خاکستری خیلی دلگیره کاش همون صورتی میموند 

سایت قبلی دسترسی به موضوعات دو روز گذشته و عمومی خیلی راحت بودو لی اینجا سه چهار تا تاپیک بیشتر قابل دیدن نیست و باید مدام این خونه اون خونه دوید خخخ 

خلاصه گم شدیم اینجا کاش ی مقدار مشابه بود به سایت قبلی ک کاربرا سر در گم نشن حداقل 

بروزرسانی درست شه گزینه لایک و گزارش کافیه بقیه گیج کنندس و.....

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

خانم تهرانی اسم نمیبرن ولی سایتای مشابه این سایت جدید فراووووووون با زمینه خاکستری و سرد باور کنید من 

این چند روز  ک سایت  بسته بود رفتم فقط اون سایتا رو باز کردم بستم اینقدر ک سرد و نچسپن گفتم سایت فقط نی نی سایت خودمون به خدا قسم اونوقت اینجام شده شکل 

اون سایتاییی ک دوست نداریم و گیج کنندس 

نینی سایت قبلی خاص بود این نینی سایت تکراری و مشابه سایتای  دیگه ( اسم نمیبرم ) . هستند😢😓 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

اگه نوشته هاکوچیکتربشه خیلی خوب میشه...اینجوری آدم امضاوتیکرومتنوهمه روباهم قاطی میکنه...قبلیه خیلی خوب بود  استیکراش چی شد

گالری نمدی رنگین کمان..پرازکارای نمدی خاص وشیک خوشحال میشم به سری بزنید https://t.me/joinchat/AAAAAFDgludlKVJIAScWUA