2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قانونی هست که میگه: مردم در مقابل هر تغییری ,ابتدا مقاومت میکنن ولی به مرور زمان و به تدریج اون تغییرو قبول میکنن و خودشونو با اون تغییر وفق میدن.

فکر میکنم وقتی مدیران سایت به حرفهای اعضا توجه نمیکنن در واقع میخوان به زور ما رو با تغییر جدید سازگار کنن .اما.....

حقیقت اینه که این تغییر جدید نه کارآمدی داره,نه زیبائی داره,نه میشه راحت باهاش ارتباط برقرار کرد...تقریبا اکثر دوستان از این وضعیت ناراضی هستن.به نظر من بهتره به خواست دوستان و البته خودم ,سایت به حالت قبلی برگرده.

موفق باشید

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

موضوعات جدید دو روز گذشته من از دیشب سر شب دیگه به روز نمیشه تو همون صفحه گیر کرده هر چی هم رفرش کردم فایده نداره 

فقط همون سه تا موضوع جدید که تو پنجره کناری هست برام تغییر میکنه 

بعضی تغییرات سایت خوبه ولی مشکل هم زیاد داریم

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

امضاها کوچک شه. فاصله پست ها کم شه. به روز رسانی درست شه. کلا قبلی خیلی بهتر بود

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

خیلی بد شده

نمیشه باهاش ارتباط برقرار کرد

فاصله خطوط و فاصله پستها زیااااده

تیکر بارداری زشت شده

مگه قبلی چش بود؟؟؟؟؟؟؟

خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟

برگردیم به حالت قبلی

افتضاحه

مگر اینکه بخواید نظر و علاقه خودتون رو تو حلق ما فرو کنید ( با عرض پوزش)

خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟

سلام خانوم تهرانی

رنگ های سایت خیلی بیروح شده😆

اینکه بعد پیام باید هی بزنیم خواتدم یا تو یه تاپیک بخوایم چندتا نظر بذاریم هی میگه پیام دادی قبلا خوب نیس.

وضعیت آنلاین بودن کاربرها مشخص نیست

صفحه بزرگ شده خیلی

یه سری تامیکها تو علاقه مندیهامون بود که انگار گم شده

فعلا همینا به نظر میرسه

اللهم الزقنااولاداصالحین وسالمین فی الجسم والروح،لیس فی خلقهم زیاده ولانقصان..رب صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
  1. موضوعات دو روز گذشته عین قبل بشه یه لیست از تاپیکای دوستان که حق انتخاب برای وارد شدن به تاپیک با موضوع جذاب تر تنوع بیشتری داشته باشه
  2. اینطوری انگار یه تعداد محدودی کاربر تو سایت وجود داره 

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

رها 😂😂😂😂😂

کدوم پستم مثه ان شرلی بود؟؟

میدونی من عاشق ان شرلی هستم

هنوزم که هنوزه دوست دارم از شخصیتش الهام بگیرم😂😂😂

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

منم عاشق انشرلی هستم

اونجا که همه ی دوستاتو گم کرده بودی و ارزو میکردی که قدرت فوقالعاده ای داشته باشی و دستور بدی تا همه چی به حالت قبل برگرده

یه لحظه انشرلی رو تصور کردم پشت پنجره تو همون اتاق زیر شیروونی نشسته  

به خاطر بسپار تا همیشه  بدانی...زیباترین منش ادمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید چه به دوست ,چه به دشمن که دوست را بزرگ می کند و دشمن را دوست

2810