2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بد باید چیکار کرد  سامسونگ مدل پایین تر که داره اسمارت ویو این نداره چرا

دقیقا من قبل لین گوشی آ۲۰ داشتم عالی بود....این خیلی خرابه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
با کابل امتحان نکردم میگن باید اسمارت ویو داشته باشه رو منو نداره  تلوزیون سامسونگ

اینارو نمیدونم . فقط میدونم که تلویزیون باید هوشمند باشخ که  بشه با گوشی بهش وصل شد . در غیر اینصورت فقط با کابل میتونی وصل بشی. 

اگه هوشمند باشه یه سری برنامه رو گوشیت نصب میکنی بعد از طریق اون برنامه ها به تلویزیون وصل میشی. تلویزیون هوشمند هم یعنی تلویزیونی که بتونی با نت بهش وصل بشی یا با بلوتوث وصل بشی بهش

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

چرا میشه بگی؟! 

دوربین افتضاح..سرعت پایین.هنگ کردنش بسیار زیاد...رنگ صفحه گوشی انگار ب زردی میزنه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
دقیقا من قبل لین گوشی آ۲۰ داشتم عالی بود....این خیلی خرابه

من آ۵۱ داشتم خیلیم عالی بود اما به محض اینکه گارانتیش تموم شد بردش خراب شد و سوخت . دیگم درست نشد رفتم و یه برد جدید خریدم .و وصل کردم دادم به یکی دیگه خودمم رفتم شیائومی خریدم اینم بدک نیست . ولی سامسونگ کاربردی تره . 

گوشی مادرم سامسونگ آ7 بود برای اونم پارسال بردش سوخت .کلا گوشیا داغون شدن یا شارژ زود تموم میکنن یا امکانات ندارن و زود خراب میشن . هیچی همون نوکیا دکمه ای خودمون نمیشه

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

من آ۵۱ داشتم خیلیم عالی بود اما به محض اینکه گارانتیش تموم شد بردش خراب شد و سوخت . دیگم درست نشد رف ...

اره واقعا من یکی اصلا دلم نمیاد پول زیاد ب گوشی بدم چون میدونم کلا گوشی های موجود اصلا خوب نیستن...بخاطر همینم همیشه سامسونگ سری آ میگیرم...از شیائومی هم خوشم نمیاد کلا حس خوبی ندارم..یه دونه نوت ۱۱پرو داشتم خیلی خوب بود ولی خب سامسونگ یه چیز دیگه ست