با سلام و احترام -من این را بخاطر مادران نگران و پر استرس برای ختنه مثل خودم میزارم-امیدوارم بخونین و مفید باشه-
بنده فرزند اولم را در این دوران سخت کرونا با غلبه بر هزاران سختی و نگرانی که از 6 ماهگی بارداری داشتم نزد آقای دکتر رسولی محترم و تیم بسیار محترمشون ختنه کردم-دستیار محترمشون که خودشون هم پزشک متخصص بودن به گونه ای با احترام و با اصالت با ما و فرزند من برخورد کردن که واقعا اونجا به معنای واقعی درخت هر چه افتاده تر پربارتر پی بردم-نکات بهداشتی را واقعا رعایت می کردن و به همه کفش نایلونی یکبارمصرف و ماسک و دستکش و الکل اجباری میزدن-خودشون مرتب هر دقیقه الکل استفاده می کردن-فاصله مراجعین عالی بود و گفتن داخل ماشین بشینین نفر قبلی اومد بیرون ما رفتیم داخل-برخورد همشون خیلی عالی بود-شرایط محیط مطب آرامش بخش بود-و ختنه فرزندم هم به خوبی و آرامی انجام شد-گریه اصلا نداشت-داخل ماشین نزدیک منزل در حد 3 دقیقه گریه کرد که داخل منزل شیرش را دادم خوابید-حدود 5 روز طول کشید تا حلقه اش افتاد-تو این مدت هم مشکلی نداشتیم-فقط من دیدم ختنه ورم و تغییر رنگ داره نگران شدم و به منشی دکتر زنگ زدم و گفت کاملا طبیعیه و مثل بند ناف حلقه جدا میشه که خیالم راحت شد-الان هم مدتیه میگذره و به آقای دکتر هادیان نشون دادم گفتن خیلی خوب انجام شده-از آقای دکتر رسولی بزرگوار و دستیار محترمشان و پرستارعزیزشان و کل مجموعه شان متشکرو ممنونم-
از مادران عزیزی هم که در این شرایط کرونا فارغ میشن و میدونم استرس بالایی مثل من دارن خواهش میکنم آرامششون را حفظ کنند-چون دکتر زنانم گفت کوچکترین استرس میتونه هورمون استرس را که اسمش را متاسفانه فراموش کردم به کودک منتقل کنه و باعث مشکلات کبدی و استخوانی و دیابت در کودک بشه-بنابراین باید سعی کنیم اول خودمون را آرام کنیم بعد اقدام کنیم-من شماره مطب و پرستار محترم آقای دکتر رسولی را میگذارم البته داخل گوگل هست-09120035925 و 88039154