2777
2789
عنوان

ختنه ختنه ختنه

5814 بازدید | 44 پست
سلام مامان بسر دار
همسایه ما می خوادبسر دو سالشه ختنه کند خیلی نگران
از دوستان عزیز تقا ضا داره کسانی که از نزدیک شاهد مراحله ختنه نی نی شان بودن راهنمای کنند
چه روشی-- مدت عمل--هزینه
سلام به پرهام مامان- روش سنتی دیگه کاربردی نداره و خطرات خاص خودشو داره . بهتره ببری مطب دکتر و بهتره هر چی زودتر ببریش تا راه نیوفتاده -چون برای بچه و خودت خیلی سخت میشه
به آخر خط رسیده ام ولی به جای نقطه یک ویرگول میگذارم چون هنوز امیدوارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین زمان ختنه تا قبل از 1 ماهگی نوزاد هستش . من به روش سنتی پسرم رو ختنه کردم خیلی هم راضی هستم . از دکتر شنیدم روش حلقه باعث چسبندگی میشه .
دخترم نورا بدنیا اومد خداروشکر
2805

سلام مبارک باشه

بهترین زمان ختنه به نظر دکتر عشقی که پزشک پسر من هست زیر سه ماه هست

پسر خودم رو ۱ ماهگی پیش ایشون ختنه کردم

تو مطبشون بدون اینکه حتی گریه کنه بدون جراحی به روش حلقه ختنه کرد

شکر خدا با وجود اینکه همه توصیه هارو هم بهم گفته بودن مشکلی نبود

شماره مطبشون رو میگم تا اگر خواستین مشورت بیشتری از خودشون بگیرین

تو جنت آباد هستن

۴۴۶۱۱۹۱۲

با سلام و احترام -من این را بخاطر مادران نگران و پر استرس برای ختنه مثل خودم میزارم-امیدوارم بخونین و مفید باشه-

بنده فرزند اولم را در این دوران سخت کرونا با غلبه بر هزاران سختی و نگرانی که از 6 ماهگی بارداری داشتم  نزد آقای دکتر رسولی محترم و تیم بسیار محترمشون ختنه کردم-دستیار محترمشون که خودشون هم پزشک متخصص بودن به گونه ای با احترام و با اصالت با ما و فرزند من برخورد کردن که واقعا اونجا به معنای واقعی درخت هر چه افتاده تر پربارتر پی بردم-نکات بهداشتی را واقعا رعایت می کردن و به همه کفش نایلونی یکبارمصرف و ماسک و دستکش و الکل اجباری میزدن-خودشون مرتب هر دقیقه الکل استفاده می کردن-فاصله مراجعین عالی بود و گفتن داخل ماشین بشینین نفر قبلی اومد بیرون ما رفتیم داخل-برخورد همشون خیلی عالی بود-شرایط محیط مطب آرامش بخش بود-و ختنه فرزندم هم به خوبی و آرامی انجام شد-گریه اصلا نداشت-داخل ماشین نزدیک منزل در حد 3 دقیقه گریه کرد که داخل منزل شیرش را دادم خوابید-حدود 5 روز طول کشید تا حلقه اش افتاد-تو این مدت هم مشکلی نداشتیم-فقط من دیدم ختنه ورم و تغییر رنگ داره نگران شدم و به منشی دکتر زنگ زدم و گفت کاملا طبیعیه و مثل بند ناف حلقه جدا میشه که خیالم راحت شد-الان هم مدتیه میگذره و به آقای دکتر هادیان نشون دادم گفتن خیلی خوب انجام شده-از آقای دکتر رسولی بزرگوار و دستیار محترمشان و پرستارعزیزشان و کل مجموعه شان متشکرو ممنونم-

از مادران عزیزی هم که در این شرایط کرونا فارغ میشن و میدونم استرس بالایی مثل من دارن خواهش میکنم آرامششون را حفظ کنند-چون دکتر زنانم گفت کوچکترین استرس میتونه هورمون استرس را که اسمش را متاسفانه فراموش کردم به کودک منتقل کنه و باعث مشکلات کبدی و استخوانی و دیابت در کودک بشه-بنابراین باید سعی کنیم اول خودمون را آرام کنیم بعد اقدام کنیم-من شماره مطب و پرستار محترم آقای دکتر رسولی را میگذارم البته داخل گوگل هست-09120035925 و 88039154

پارسای عزیز

من ختنه پسرم را به روش حلقه پیش دکتر رسولی انجام دادم خیلی خوب بود و دکتر هادیان اورولوژ معروف گفت خیلی خوب انجام شده-اگر ناراضی هستی بنظرم ببر دکتر رسولی ببینن چون روزی که من رفتم دیدم روی مانیتور سالن ترمیم ختنه را هم نشان میداد که جالب و سریع ترمیم میکرد- توصیه میکنم حتما ببر نشون بده بعدا یک عمر پشیمان نشی-امیدوارم مشکلت حل بشه قربونت برم-یادت باشه استرس برای خودت و بچه ات اصلا خوب نیست-

2810