2777
2789
عنوان

سلام عزیزان برای بچه ۱۰ کیلویی چند سی سی استامینوفن بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 25 پست
اول شربت داده بود با یه مارک دیگه پس دادم قطره پاراکید گرفتم بچم فقط اون استامینوفنو میخوره

۲۰ قطره

حدودا یک سی سی میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
فک کنم زیر یک سال میگن دو برابر وزن بدین  منم ۱۸ ماهگی بردم گفت سه قاشق غذاخوری  ولی خوب ...

بالای یه سال فک کنم شربت میدن

شربت با قطره فرق داره

خودمم همین الان فهمیدم اینو🙃

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ قطره حدودا یک سی سی میشه

ممنون

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
سلام..شما تونستی راه حلی پیدا کنی مهمان سمج دیگه خونت نیاد ...اگه تونستی منم راهنمایی کن

چند وقت پیش تو ایستا یه کلیپ دیدم اسم طرف و اسم مادرشو روی کاغذ بنویس یه ظرف فلزی کوچیک دردار پر آب کن کاغذ بنداز توش تو همین حین سه دفعه بگو از من دورشو درشو بذار و ظرف بذار فریزر تا جوابدهی بمونه اونجا جواب که گرفتی محتویات ظرفو بریز تو آب ر‌وان

شما نتیجه گرفتی ازین کار؟

خوب بود... نمیدونم حالا خودتم امتحان کن اگر نتیجه داد دعام کن

شما نتیجه گرفتی ازین کار؟

یه روش دیگه هم اینکه وقتی اومد ۲۰۶ بار بگو یا جبار

ممنون عزیزم ببخش مزاحمت شدم

خواهش میکنم عزیزم. برای نیتت آیت الکرسی میخونم

تو هم دعام کن خیلی گرفتارم