2777
2789

داریم جدامیشیم الان ۷ماه خونه بابام اون بایه پسر۲۰ماهه نه خرجی میده هیچی از یه طرف خانوادم کمکم نمیکنن هیچ دعوامیکنن نمیزارن بچه از در اتاق بیاد بیرون وحشی شده بچم واسه نفقه شکایت کردم از برج ۸ تاالان نظریه قاضی نیوومد این ۷ ماه انگشتر وگوشواره هاموفروختم گزروندم خودش هم هی میگه طلاق نمیگیرم بعد چند روز میگه طلاق میگیریم این بچه اذیتم کرده نه میتونم بش بدم خودم هم شرایطتشو ندارم که نگهش دارم تابیام باش حرف بزنم فوش وتوهین میکنه نمیدونم چکار کنم

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله خدا بهت کمک کنه.اگر میتونی برو سرکار یا کار در منزل انجام بده

سر کار نمیتونم بیرون از خونه داخل خونه هم کاری نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم 😔 بچت چند سالشه؟ نمیشه بذاریش مهد بری دنبال کار شهرای بزرگ کار بهتر پیدا میشه ی کار پیدا ک ...

یه سال نیم خانوادم نمیزارن برم سر کار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا حفظش کنه برات

اگر تصمیمت برای طلاق جدی باشه بااااااید بری سرکار بخاطره آینده خودت و بچت نمیشه که برای نیازهای خودت و بچت همش دستت سمت خانوادت دراز کنی شاید الان ی سریا ممکنه بیان بگن نه خانوادشه و فلان...به هر حال چه خانوادت کمکت کنن چه نکنن تو و پسرت الان خودتون ی خانواده جدا محسوب میشید پس باید برای هردوتون تلاش کنی قدم اول ی تصمیم جدی و اگر تصمیت طلاق باید شروع کنی به کسب درآمد

رفتار خانوادت با خودت و پسرت چطوریه؟

عزیزم😢چه شرایط سختی داری  نمیشه برگردی سرخونه زندگیت لال وکربشی؟؟

میخوام برگردم ولی اون نمیخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظش کنه برات اگر تصمیمت برای طلاق جدی باشه بااااااید بری سرکار بخاطره آینده خودت و بچت نمیشه ک ...

ولله چی بگم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولله چی بگم 

از گفتن این حرف خیلی ناراحت میشم ولی چاره ای نیست.بچه رو بهش بذه هم اینکه میگی توان نگهداریش نداری هم اینکه اونجا اذیتش میکنن و هم اینکه بزار بره پیش باباش بلکه بفهمه بچه درکنار هردوتون جاش خوبه و به تنهایی از پسش برنمیاد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
میخوام برگردم ولی اون نمیخواد

به جهنم که نمیخواد گور باباش کلید خونه ات که داری برو تو بگو من سر خونه زندگیم نمیخوای تو برو خونه بابات چمدونم بده سلیطه بازی در بیار بشینه سر جاش اختلافات واسه چیه؟۷ ماهه رفتی با بچه خیالش راحته 

به شدت درکت میکنم یک سال و نیم پیش همین شرایط رو داشتم...آخرشم جدا شدیم....ببین برو شورا بگو من دیگه یه قرونم ندارم به پروندم رسیدگی کنید نفقه بده 

2810