2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست آندومتریوز با رژیم اصلاح سبک زندگی🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 31160 بازدید | 582 پست
گلم کیستتون منظورتونه؟ خداروشکر ان شاء الله کوچیک شدنش به سرعت بیشتری پیش بره زود راحت بشیدمن منظورم ...

آهان ببخشید فکر کردم کیست تخمدانم رو میگی

نه فعلا همونی بودن هستن تغییر خاصی،نکردن

فکر نکنم قرص باعث فیبرو آدنوم بشه میشه؟

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
آهان ببخشید فکر کردم کیست تخمدانم رو میگینه فعلا همونی بودن هستن تغییر خاصی،نکردنفکر نکنم قرص باعث ف ...

من رفتم سونو فیبروادنوم بود سونو قبل نبود خود سونوگرافیست پرسید دارو هورمونی میخوری؟؟ گفت احتمالا واسه همینه....حالا نمیدونم درست میگه یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رفتم سونو فیبروادنوم بود سونو قبل نبود خود سونوگرافیست پرسید دارو هورمونی میخوری؟؟ گفت احتمالا وا ...

معموما اینا باعث کیست میشن ولی خوب بعید هم نیستش اما نترس فیبرو آدنوم کلا خطری نداره گلم

ولی اگه قرص میخوری ۶ ماه یکبار حتما سونو سینه برای چکاپ برو

اره دیگه شش ماه یکبار میرم، خدا کنه سایزش کوچیک شده باشه یا تداقل همینقدر بمونه

ببین من طبق پروتکل یه دکتر به اسم دکتر محمد پور دارم ق ص لیکوپن. منیزیم و ویتامین سی میخورم که روی کیست سینه تاثیر مثبت داره و کیست سینم از بین رفته برای آندو هم خوبه 

دوست داشتی بگیر بخور اولترا لیکوپن اولترا منیزیم و اولترا دیتابیس سی

شاید روی فیبرو آدنوم ها هم تاثیر مثبت بذارن

احتمالا با قرص هم همین باشم شانسم .

کاش اول وروژست امتحان کرده بودید بعد میرنا ،الان دیگه سخته بخواید اونو دربیارید یهو درش میارید با وروژست هم خدای نکرده همینطور باشید دوباره دردسر گداشتن میرنا دارید...بعضیا رو بهشون یه مدت داروی استروژنی میدن همراه پروژسترون که لک بینی قطع شه.من نمیتونم استروژن...

دکتر گفتید؟ نگفتن میشه دارو دیگه کنارش یه مدت خورد قطع بشه یا نه؟

کاش اول وروژست امتحان کرده بودید بعد میرنا ،الان دیگه سخته بخواید اونو دربیارید یهو درش میارید با ور ...

من قبلا به خاطر سفر حج و چند بار دیگه قرص جلوگیری یاسمین خورده بودم . وحشتناک حالمو بد میکرد تهوع و استفراغ و سرگیجه . به حدی که تصلا نتونستم از اون سفر استفاده معنوی کنم . رفلاکس معده هم‌کلا دارم میدونستم که این قرصا گوارشم رو به هم میریزه . به خاطر همین تا دکتر پیشنهاد میرنا داد فورا قبول کردم 

من رفتم سونو فیبروادنوم بود سونو قبل نبود خود سونوگرافیست پرسید دارو هورمونی میخوری؟؟ گفت احتمالا وا ...

اره میتونه باعث بیشتر شدنشون بشه . کلا نوسان استروژن و پروژسترون برای سینه خوب‌نیست بهخاطر همین چکاب سالانه لازمه . 

من قبلا به خاطر سفر حج و چند بار دیگه قرص جلوگیری یاسمین خورده بودم . وحشتناک حالمو بد میکرد تهوع و ...

بدنتون حساسه، پس همون میرنا با وجود لک بینی بهتره و راحت تره براتون

شایدم بعد مدت طولانی کم کم قطع بشه به امید خدا

من هم دوسال درگیر آندومتریوز بودم و با قرص ویزان کنترلش میکردم اما بعد جراحی و نمونه برداری از کیست متوجه شدم کلا آندومتریوز نبوده !! سونوگرافی هم زیاد رفتم پیش دکترای مختلف اما مثل اینکه همه اشتباه کردن

خلاصه واسه خودم قرص ویزان از ترکیه میخریدم و میاوردم و الان دو بسته دارم که دیگه لازم ندارم 

تاریخ مصرف هم تا ۲۰۱۷

اگه خواستین لطفا باهام تماس بگیرین ۰۹۳۹۸۸۸۹۱۷۹