2777
2789
عنوان

دارم از دست شوهرم دیوونه میشم به نظر شما چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9368 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم چرا انقدر برات مهمه که حتما اون هم بیاد.خیلی راحت وقتی میگه نمیام بدون اینکه قافیه را ببازی پاشو مهمونیت را برو.این یک مدت که تکرار بشه خواهی دید که جلو تر از تو بی سروصدا آماده است وجلوی در منتظرته.این تجربه 11 سال زندگی مشترک کسی است که عین این مشکل را تجربه کرده است
عزیزمهر مهمونی که نمیاد خیلی خوشحال کاراتو بکن و اصلاً نذار بفهمه که ناراحتی.دعوا هم نکن خوشگل کنو باهاش خداحافظی بکن و برو. با خونه مامانش هم تلافی نکن عزیزم بذار یک مهمونی یا عقد فامیلی که دارند و مامانش اینا رودروایستی دارند نرو . وقتی رفت و همه هی ازش پرسیدند تو کجایی می فهمه چه کار بدی میکنه. اونموقع اگه مامانش گفت چرا نیومدی بگو چون شوهرم.......اینجاها را با من نیومده. اینطوری مامانش هم دعواش میکنه.ولی خونه مامانش اینا را حتماً برو تا اونا پشتیبانت باشند.
زندگی راهیست به سوی خدا.....
راهت را به سوی خدا بخند....راهت را به سوی خدا برقص...راهت را به سوی خدا اواز بخوان......