2777
2789

پسرم کلاس اول از همکلاسیش آبله مرغان گرفت سه روز اول تب نداشت و از شب روز سوم شوع کرد به تب بدنش خیلی بیرون زد جاهای عجیب غریب زیادی ریخت بیرون.کف پا پلک هاش لاله گوش هاش اول مجرای گوشش.طفلک سه روز تب کرد و عذاب کشبد

روز دهم که جمعه هم بود و دونه ها تقزیبا همه خشک شده بودن صبح که بیدار شد گفت گوش چپم پر شده فرداش بردمش متخصص گوش و حلق و بینی فرستاد شنوایی سنجی و در نهایت تاسف دیدیم گوش چپ به شدت افت شنوایی پیدا کرده و فقط صداهای خیلی خیلی بلند را میشنید.اون لحظه مرگ را تجربه کردم برگشتم دکتر خدا خیرش نده بهش کوآموکسی کلاو کتوتیفن و قطره بتامتازون و اسپری مومتازون داد.فرداش بردمش تهران و دکتر گفت ویروس به عصب گوش حمله کرده و براش پردنیدازول ۵ میلی روزی سه تا و هر ۶ ساعت آسیکلوویر نصف کپسول داد ده روز مصرف کنه بریم شنوایی سنجی.امروز ۵ روز دارو تمام شده و من ذره ذره جون دادم.خودش میگه دیگه گوشم پر نیست وز وزش کم شده گاهیم نیست و صدا ازش رد میشه.اما همش گوش راستش را میگیره سمت آدم‌مثلا رو بالش چپ را میذاره با تلفن هم دیروز نتونست با چپ صحبت کنه.دارم جون میدم توروخدا اگه کسی تجربه ای داره بگه

گوش راستش را میگیرم تو چپ حرف میزنم بعضی چیزارو تشخیص میده.البته نه خیلی آروم ها را

انقدر نذر و نیاز کردم

انقدر دعا کردم

دارم جون میدم

توروخدا برامون دعا کنید این ماه عزیز هر ثانیه اش برکت شاید دعای کسی در حقمون مستجاب بشه طفلک من همش ۶ سال و ۵ ماهش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوش نزن‌ داری میگی رو به بهبوده. دکتری که میبری،استاد دانشگاه باشه بهتره.اینا موثق‌تر و با تجربه تر ...

پیش دکتر علی صفوی نائیتی بردم

پدرشونم دکتر گوش و حلق و بینی بودن خودشونم استاد دانشگاه هستن

نمیتونم جوش نزنم خیلی سخته نگاهش میکنم جگرم آتیش میگیره

من تجربه دارم ۴۰ درصد شنواییم کم شد یه شب رفتم دکتر و آزمایش و شنوایی سنجی اینا معلوم شد بخاطر لوزه و فکمه( فرسایشی فک ) لوزه هامو عمل کردم و فکم هم باید عمل کنم  سال دیگع . شنوایی گوشم برگشت بعد عمل لوزه و خب هر از گاهی درد میکنه

بهش روزی دوبار هم گفته مولتی ویتامین بدم

خودم امگا ۳ هم میدم

غذاهای مقوی میپذم

پشت گوشش را با روغن بنفشه ماساژ میدم جریان خون بره بالا

گاهی کلاه میذارم گرم شه

توروخخدا اگه چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگید

من تجربه دارم ۴۰ درصد شنواییم کم شد یه شب رفتم دکتر و آزمایش و شنوایی سنجی اینا معلوم شد بخاطر لوزه ...

پسر فامیل ما همینجور شد.لخاطر لوزه متورم ،سرماخورد بدتر شد گوشش نمیکنید اول که باش دعواش میکرد چرا جواب نمیدی تا فهمیدن بچه نمیشنوه بعد چند ماه.خنگ بودن والدینش.چقذ دعواش کردن..

من تجربه دارم ۴۰ درصد شنواییم کم شد یه شب رفتم دکتر و آزمایش و شنوایی سنجی اینا معلوم شد بخاطر لوزه ...

نه برای پسر من این نیست

ویروس به عصب های شنوایی حمله کرده.شنواییش خیلی پایین شده

نمودار نرمال بین ۱۰ تا ۲۰ دسی بل هست برای پسرم شده بین ۶۰ تا ۸۰

تو شهرستان دکتر گفت یه چیزی حدود ده درصد میشنوه

وای که چرا من بعد این اتفاقا هنوز زنده ام آخه

استارتر درکت میکنم  ولی احتمالا عصب ها اسیب دیدن ولی رو بهبهودی میرن دکترش چی گفت

دکتر گفت ۳۰ درصد احتما خوب شدن هست

۳۰ درصد بهتر شدن

۳۰ درصد هم تغییری نکنه

زمان تو درمان خیلی مهم

خدا خیر نده دکتر شهرستان را روز شنبه بهش کورتون میداد خیلی بهتر بود

انگار پسرم جمعه قبل صبح اینطوری شد و من اولین کورتون را ۶ عصر یکشنبه بهش دادم