2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. چه جالب منم 3 ماهمه. هفته ی دیگه بهم گفتن بیا باهم بریم مشهد. اینقدر هم دلم هوای مشهد کرده. 

اول میخواستم برم. 

اما با توجه به سونوی ان تی که گفته جفت circlure هست، پشیمون شدم. 

چون هنوز جفتم جاگیری نکرده. 

شما هم خودت بهتر وضعیت خودتون رو میدونین، با توجه به اون تصمیم بگیرین. 

اگه شرایطش رو داشتین و رفتین، برای منم دعاکنین. 🌹

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
پس کی میچسبه و جاش محکم میشه

گفتم سه ماهه اول خطرناک کلا بهترین زمان برای انجام هرکاری سه ماهه دوم هست سه ماهه سوم هم احتمال زایمان زودرس پیش میاد 

در کل نه ماه بارداری باید مراقب بود قرار نیست چند سال طول بکشه یک لحظه غفلت پشیمونی به بار میاره سرم اومده متاسفانه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
گفتم سه ماهه اول خطرناک کلا بهترین زمان برای انجام هرکاری سه ماهه دوم هست سه ماهه سوم هم احتمال زایم ...

اره منم میخواستم برم گفت یکم جفت پایینه نمیرم دیگ

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
اره منم میخواستم برم گفت یکم جفت پایینه نمیرم دیگ

من سر یک بحث و نگرانی سقط کردم بدون هیچ گونه مشکلی قلبش نزد و خودمو دو سال و نیم نبخشیدم که مراقب نبودم

هرچی آرزوی خوب مال تو 

منم دلم میخواد برم و انشالله یک هفته دیگه وارد سه ماهه دوم میشم میخوام ببینم دکترم چی میگه هنوز جواب سونو و آزمایش آن تی نشونش ندادم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
خیر دکتر به من گفت جنین هنوز خوب مستقر نشده و نچسبیده و نرو تازه من راه سه ساعته میخواستم برم

وایییییی نهههههه😭😭😭😭😭😭 من سه ماه مامان بابام نبینم میمیرم امیدم به این بود که اشکال نداره ادم اروم بره و بیاد،منم مامان بابام چهارساعت فاصله دارن باهام ای خدا😭😭😭

کاربری سال ۹۶

من دو سه هفته از تاخیرم گذشته بود مشهد رفتیم. دقیقا از روز اول که رسیدیم رستوران متوجه شدم ویارم شروع شده و حالم خییییلی بد شد یکباره . خیییییلی حالم بد بود.الان یادش افتادم معدم درد گرفت   

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
وایییییی نهههههه😭😭😭😭😭😭 من سه ماه مامان بابام نبینم میمیرم امیدم به این بود که اشکال نداره ادم ...

از دکترتون بپرسید اجازه داد برید ولی هر مشکلی ممکنه پیش بیاد بعدا نگید چرا اینجوری شد ....

هرچی آرزوی خوب مال تو