2777
2789
ممنون عزیز نقاشی گفتم بکشیم اصلا راضی نشد علاقه نداره

شما می تونید با ایجاد انگیزه کودکتونو ترغیب کنید برای نقاشی و ابراز هیجاناتش،مثلا برید خیابون بگید از این مدادرنگیا انتخاب کن بخریم بعد نقاشی بکشیم، یا برگه ی بزرگی با کمک کودک به دیوار بزنید و بگید حالا بیا با هم بکشیم، یا می تونید از داستان و قصه نیز استفاده کنید، از گفتن خاطره ی مرگ عزیزان ترس نداشته باشید، اما مراقب کلمات باشید، در پاسخ به سوالاتش کوتاه و مختصر پاسخ بدید، و گاه در پاسخ به سوالاتش بپرسید تو چی فکر می کنی؟

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
مثلا میگه مامانبزرگ هم اسکلت شده الان؟

بگید تو چی فکر می کنی؟ببینید چه پاسخ میده و شما یک سطح بالاتر از پاسخش پاسخ بدید،حتی می تونید براش یک جوجه ی عید بخرید و اجازه بدید ازش مراقبت کنه و وقتی مرد خیلی خوب می تونید بهش آموزش بدید و به سوالاتش پاسخ بدید،مثلا برای جوجه مراسم خاکسپاری بگیرید و کمی اشک بریزید و احساس ناراحتی و همدردیتونو به کودک نشون بدید اما کوتاه و بعد بگید می دونم دلت برای جوجه کوچولو تنگ میشه، احساساتش رو منع نکنید، هر چه بیشتر احساسات منع شده و کودک احساس کنه درباره ی موضوعی اشک و گریه ممنوعه بیشتر نگران می شه...موفق باشید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما می تونید با ایجاد انگیزه کودکتونو ترغیب کنید برای نقاشی و ابراز هیجاناتش،مثلا برید خیابون بگید ا ...

مثلا وقتی که میگه صحنه صورت خونی پسربچه به ذهنم مباد واذیت میشه چکار کنم هر چی مشغولش میکنم باز میاد

2805