2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بهمنو اسفندو خوندم دستم شکست نتونستم بخونم  مطالعتو روزی به ۷ساعت برسونی موفق میشی

یی توی دوماه رتبه ۲ هزار اوردی؟واقعا میشه منم رتبه دوهزار بیارم؟؟

منطقه من رتبه ۷ هزار برمیداره فرهنگیانش ینی من‌میتونم حداقل ۶ هزار بیارم؟

خب ی سوال دارم اینکه دست بکشم؟دیگ شکستو قبول کنم؟یا چی؟

اصلا دست نکش اتفاقا ادمیزاد اینطوریه که فشار روش باشه بیشتر تلاش میکنه بیشتر زحمت میکشه تو فشار کم بودن زمان روته این باعث میشه تمام توانتو بزاری ببین حسرت خیلی رنج داره خیلی اتفاقا دوماه دیگه ای کاش میخوندم این دوماهو انسانی رشته ای هس که میشه جمع و جورش کرد تو دوماه اگه قبول بشی که خب عالیه اگرم نشدی با یه سطح تسلط بالا واسه سال دیگه اماده میشی

خوبه منم خیلی دیر شروع کردم از بهمن شروع کردم تا فروردین دهم یازدهمو جمع کردم تو یک ماهم دوازدهمو با ...

میشه دقیق تر بگی صفر بودی یا بلد بودی تست میزدی غلط بود یا درست از اول سطح علمیت چقدر بود و چند ساعت درس میخوندی و فیلم یا کلاس خاصی میر فتی آزمونم دادی یا ن سوالای کنمور چی 

میشه کمک کنی منم قبول شم🥺🙏

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عریزم تو سال بعدت میتونی ولی من چی من ۲۲ سالمه دیگ همه تف میکنن روم  دیگ فایده ندارهه توی دوما ...

عزیزم توی دو ماه شاید فرهنگیان نیاری ولی میتونی رتبه مناسبتری بگیری. وقتی نخونی و کنکور بدی رتبت خیلی بد میشه مجبوری سرت و جلو همه بندازی پایین ولی حداقل این دو ماه و بخون شاید بتونی ی صفر و حداقل بندازی. ناامید نباش

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!