2777
2789

مثلا من با همه خیلی مهربون و صمیمی برخورد میکنم

بعد تو دوسال گذشته دوسه نفر ادم جوری برخورد کردن که انگار بدشون اومده ازین مهربونیم

و این باعث شد من بهشون گلایه کنم و یکیشون محل نذاشت و اونیکی توهین امیز رفتار کرد

یاداوریش هم اعتماد بنفسمو بهم میزنه برای ادامه

هم اعصابمو بهم میریزه که چرا جور دگ رفتار نکردم

واقعا چکار باید کرد

شما چکار میکنید

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا اینجور ادما نگرش منفی به آدما دارن وقتی یکی نزدیکشون میشه فکر میکنن حتما طرف قصد سواستفاده داره و مهربونی یه وسیله اس ک این برمیگرده به پیش زمینه فکری و سرگذشتشون و یا حسودی میکنن بهت ک بازم برمیگرده به این ک چقدر از تو و زندگی و ادمای اطرافت شناخت دارن.  دانشجو روانشناسی ام🤧😁

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
2805

باید نرمال رفتار کنین 

اینکه بیش از حد به کسی نزدیک بشید 

یا براش احترام قائل باشید ممکنه براشون جالب نباشه و حتی احساس کنن شما دارید وارد حریم اونها میشین

( چسبیدن به دیگران )  

این در مورد تمام افراد غریبه صدق می‌کنه 

باید نرمال رفتار کنید هرکجا که لازمه جدی و هرکجا که لازم بود عادی یا صمیمی باشید 

مهربونی یک ویژگی فردی هست و در جای مناسب خودش باید بروز داده بشه اما اگر زیاد از حد مهربون باشید ممکنه از نظر دیگران مهر طلب به نظر بیاین و این اصلا خوب نیست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

دوست من مهربانی با مهرطلبی متفاوت است، گاه محبت میکنیم به خاطر ارزشی که برای طرف مقابل قائلیم بدون قید و شرط و احساس خوشایندی برای طرف مقابل ایجاد می شود اما گاه محبت میکنیم بخاطر نیاز خودمون، با این شرط که طرف مقابل نیز این محبت رو برای ما جبران کنه و این نوع محبت در دیگران احساس ناخوشایندی ایجاد می کنه...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
معمولا اینجور ادما نگرش منفی به آدما دارن وقتی یکی نزدیکشون میشه فکر میکنن حتما طرف قصد سواستفاده دا ...

دقیقا درسته

حالا من چکار کنم که دائم با یاداوری این مسائل حس حماقت و بی ارزشی و خجالت میکنم؟

باید نرمال رفتار کنین  اینکه بیش از حد به کسی نزدیک بشید  یا براش احترام قائل باشید ممکن ...

بحث من رفتار خودم نیست من خودمو اصلاح کردم

اما دائم با یاداوری برخورد اونا باز اعصابم خرد میشه و حس بد میگیرم

یجور تروما

دوست عزیز فایل صوتی استاد عرشیانفر تو گوگل دانلود کن گوش کن....محشره.....چگونه کینه ها رو از دلمون ب ...

کینه ازشون ندارم 

روح و روان و اعتماد بنفسمو اسیب زدن

بحث من رفتار خودم نیست من خودمو اصلاح کردم اما دائم با یاداوری برخورد اونا باز اعصابم خرد میشه و حس ...

لطفاً یک نمونه از مهربانیتون و واکنش طرف مقابل رو بیان کنید...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
بحث من رفتار خودم نیست من خودمو اصلاح کردم اما دائم با یاداوری برخورد اونا باز اعصابم خرد میشه و حس ...

دیگه باید صبور باشید تا به پذیرش برسید 

همه ی آدما اتفاقات و چیزای ناراحت کننده تجربه  کردن که فراموش کردن و التیام گرفتنش زمان بره

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
لطفاً یک نمونه از مهربانیتون و واکنش طرف مقابل رو بیان کنید...

من طرفو دعوت کردم علاقه نشون دادم باهاش رفت و امد کنم

خانم بود و برای استاد مشترکمون مهم بود

اما نشون داد که علاقه ای به رفت و امد با من ندازه و جوری از بالا به پایین نگاه کرد و برخوردی کرد که بخاطر کار نکرده ازش عذرخواهی کنم

2810