2777
2789
عنوان

رمان قمصور

| مشاهده متن کامل بحث + 32468 بازدید | 1039 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم به جای اینکه گزارش بزنی برا ما بزار اینجا حداقل بفهمیم بقیش رو

متوجهی ک اینکار حرامه؟ شما اگ میخای رمان و بخونی یا باید از نویسنده بخریش یا تو کانال خودش بخونی ن جاهای دیگ. اینا ی عده هستن ک یا پارت های کانال نویسنده رو برا خودشون کپی میکنن یا پی دی افش و میخرن و برا بقیه رایگان پخش میکنن این کار غیر قانونی و حرامه چون نویسنده راضی نیست

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
استارتر کارت تخلفه نویسنده این رمان خانوم صبا ترکه منم کانالش و توی تلگرام دارم ایشون گفتن هرگونه ک ...

میشه لینک کانال رو بفرستید حداقل ماهم عضو بشیم و بخونیمش

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
تو چکار داری که گزارش بزنی 

من مث بعضیا حروم خور نیستم ک رمانی ک پولیه رو بیام رایگان بخونم فکر کنم خیلی زرنگم. استارتر بره خداروشکر کنه به خوده نویسنده نگفتم وگرنه ازش شکایت میکرد و ایشون باید پله های دادگاه و بالا پایین میرفت. شماهم اگ میخای توی کار حرام و غیر قانونی مشارکت نداشته باشی الکی دفاع نکن چون خوده نویسنده گفته راضی نیستم و شکایت میکنم

میشه لینک کانال رو بفرستید حداقل ماهم عضو بشیم و بخونیمش

باشه عزیزم الان میفرستم فقط زودتر بخونش چون اخر رمانه و بعد از پایانش پارتها حذف میشن

اینجا فرستاده نمیشه لینکش هرکار میکنم درخواست بده تو خصوصی برات بفرستم

باشه عزیزم الان میفرستم فقط زودتر بخونش چون اخر رمانه و بعد از پایانش پارتها حذف میشن اینجا فرستاده ...

چشم 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
باشه عزیزم الان میفرستم فقط زودتر بخونش چون اخر رمانه و بعد از پایانش پارتها حذف میشن اینجا فرستاده ...

نمیتونم عضو‌ بشم🥺 اه

میگه شما عضو این گروه که توش پست گذاشته نیستین🥺

من خیلی دوس دارم بقیشم بخونم 🥺

چرا؟

نمیدونم چرا انگار خوده مدیر اجازه نمیده🥺

حالا چیکار کنم

استارتر کارت تخلفه نویسنده این رمان خانوم صبا ترکه منم کانالش و توی تلگرام دارم ایشون گفتن هرگونه ک ...

عزیزم میشه اسم کانالشو بزاری؟ 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بشما چه ربطی داره خانوم عزیز جنابعالی بازرسی شاید ایشون اجازه گرفتن چی از شما کم میشه این خاله زنک بازی‌ها چیه

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....