2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اخه خیلی بهم بدی کرد چند شب پیش تو دعوا گفتم کاش بمیری فکر نمیکردم انقدر زود خدا بلا براش بفرسته🫥

با نفرینت یه شهر رو بهم ریختی😂 چیزیش نشده فعلا انشالله که خدا رحم کنه و زلزله بزرگتری نیاد این دم عیدی 

دوستان من نوزاد دارم باید برم انشالله واسه خانوداده من که کرمانشان و همه مردم و مخصوصا کرمانشاهیا هیچ اتفاق بدی نیفته و در برابر زلزله در امان خدا باشن شبتون اروم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
با نفرینت یه شهر رو بهم ریختی😂 چیزیش نشده فعلا انشالله که خدا رحم کنه و زلزله بزرگتری نیاد این دم ع ...

خدایا حرفمو پس میگیرممممم🤣🤣🤣🤣

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

خوابیدین؟

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
نه والا خواب کجابود

من هم میترسم هم خوابم میاد در حد بیهوش شدن

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙