2777
2789
توی سوپرایز کردن همیشه اون پیشقدم بود. ولی اولین بار تولدش بود آخرین بار هم خبر بارداری مو . که از همه ی سوپرایز هایی که در این 3 سال و خورده ای داشتم از همه بیشتر از همین بارداری من خوشحال و ذوق زده شد... و این کاملا در چهرشون مشهود بود.😊. نحوه سوپرایز هم به توصیه بچه های نی نی سایت روی شکمم با ماژیک امضای نی نی سایت که 8 ماه انتظار شو میکشیدم نوشتم: بابایی من تو دل مامانی ام!. و خودمو زدم به دلدرد و روی تخت خوابیدم. وقتی اومد خونه بهش گفتم بیا پیشم... و شکمم رو مالش بده . خلاصه اومد و تا 1 دقیقه اولش ندید و نفهمیدم بعدش......!!!! . انشالله روزی همه

آخی چقدر ناز انشالا ک همه همیشه شاد باشن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

همسرم تو 30سال زندگیش یه بارم براش جشن تولد نگرفته بودن اولین سالی که میخواستم براش تولد بگیرم خارج از شهر بود منم از فرصت استفاده کردم و همراه مادر شوهر رفتم کادو خریدم و برای روز بعد کیک سفارش دادم هنوز توی بازار بودیم که همسرم اومد دنبالمون منم بهش گفتم یکم خورده خرید داشتم با مامان اومدم بازار تو راه مادر شوهر پیاده شد بره نون بخره درحالی که میخواست در ماشین رو ببنده دوباره برگشت تو ماشین و گفت راستی خانومت برات کیک سفارش داده و این بود که مادر شوهر ساده لوح من اولین سوپرایز منو خراب کرد سوپراز امسالمو دوست دارم چون مستقل شدم و راحت همه کارامو انجام دادم به دلایلی 1هفته زودتر کادومو دادم و دایم بهش یاداوری میکردم دیگه کادوتو گرفتی روز تولدت انتظار کادو نداشته باش .روز تولدش کل خونه بادکنک و اویز چسبوندم و موقع ورودش اهنگ تولدت مبارک گذاشتم خیلی خیلی سوپرایز شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین باری که شوهرمُ سورپرایز کردم، توی دوران دوستیمون بود. روز اولی بود مشغول کار شده بود. همینجوری براش یه سری شیرینی فوندانت و اینا پختم و بسته بندی کردم و سر وقتِ تعطیل شدنش، از خونه راه افتادم. از اونجایی که هم فاصله بین محل کارش و خونه ما دور بود، و داشتیم توی اس ام اس هم بحث می کردیم فکرشم نمیکرد که برم اونجا. وقتی کارش تموم شد، بهم زنگ زد و گفت کجایی، گفتم پایین ِ شرکت. اولش باور نکرد ولی وقتی اومد دمِ در منُ دید کلا ذوق مرگ شده بود. تا برسیم همش داشت تشکر میکرد از اینکه خوشحالش کردم، بعدش خیلی پیش نیومد که سورپرایزش بکنم، چون ما دلمًون طاقت نمیاره زود همه چیزو به هم میگیم.
2805

منو همسرمم همیشه همدیگه رو سوپرایز میکنیم

ولی سال اولی ک عروسی کردیم من واسش کیک سفارش دادم خانواده خودم و همسرمو دعوت کردم کافه ام رزرو کردم 

بعد ب همه مهمونا گفتم برید کافه کیکم ببرید

وقتی همسرم از سرکار اومد شوک شد چون انتظار سوپرایز داشت

منم بهش گفتم ب مناسبت تولدت بریم کافه بستنی بخوریم😉

خلاصه ک از در رفتیم یهو همه باهم گفتن تولد تولد..‌... همسرم خییییییلی خوشحال شد

کادو ام واسش ی ساعت گرون قیمت گرفتم ک قبل ترا گفتهبود خیلی دوسش داره

همسرم از اوناست که دوست نداره تنها جایی برم، حتی تا سر کوچه 

اوایل آشناییمون بود و اختیارم دست خانواده 

نزدیک روز تولدش گفتم قراره بریم شمال

که دپسردگی گرفت ولی چاره ای جز قبول نداشت

بعد شب تولدش با گل و کادو در

مغازه ش سبز شدم  

البته بیشتر از اینکه از گل و کادو خوشحال شه از اینکه تهرانم ذوق کرده بود  

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
همسرم از اوناست که دوست نداره تنها جایی برم، حتی تا سر کوچه  اوایل آشناییمون بود و اختیارم دست ...

مردا با گل و شیرینی سوپرایز نمیشن چون روحیشون سخت و خشن هست روحیه زنان لطیف هست که با گل و... شاداب میشن

به نظر من اگه بتونی یک فضای دونفره مهیا کنی که ساعتی را در کنار همسر بگذرونی فقط جملات عاشقانه مطرح کنید و لباس  آراسته به تن داشته باشید تا آرامش بگیره

این خیلی بهتره