2777
2789
روز قبلش با مامانم رفته بودیم بازار و پسند کرده بودیم برا خرید حلقه با مانانم شوهرم و مادرشوهرم رفتیم حلقه ام یکم گرون شد مادرشوهرم یه جوری شد ولی بعدش که حلقه شوارمم انتخاب کردیم که قیمتش نزدیک به حلقه خودم بود خیالش راحت شد

اصلاحیه:مامانم.شوهرم :))
الهی شکرت
من تنها با شوهرم رفتم حلقه خریدم ولی وقتی خونه اومدم مادرم و خواهرم خیلی خندیدن گفت گفت این حلقه آشغال ر از کجا خریدین بی سلیقه ها واقعا ناراحت شدم ول مهم اینه که با همسرم خوشبختم و ماها خونه مامانم نمیرم اونا بعضی وقتا میان ولی چون دل من شکسته نمرم اونجا

چه بد😢
دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و دختر عمم و مادرشوهرم و خاله شوهرم و همسری رفتیم ، مستقیم تو یه مغازه هم حلقه هامونو خریدیم ، هم نشونمون که حلقه هامون ست هستن و اون موقع کلییی ارزون تر از عروس های دور و برم بود ولی نشونمو سنگین تر برداشتم تقریبا سه برابر حلقه ولی چون خاله خانوم نظر دادن دوسش ندارم خیلی ، حلقمو دوست دارم هر وقت دستم میکنم حس خانووم بودن میکنم
من چه شادم امروز و چه اندازه تنم هشیار است ؛ نکند اندوهی برسد از پس کوه...
من و شوهرم ترجیح میدادیم مثل خارجیا حلقه ساده بگیریم ولی اینقدر مامان خواهرم حرصم دادن، تو نگین دارا باز ساده ترینشو برداشتیم، الان حس خاصی بهش ندارم ولی شوهرم اصلا دوستس نداره، بعدا رفت یه رینگ ساده خرید
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2805
من با شوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم اما اون موقه چون کوچیک بودم16 سالم بود زیاد توی طلا و جواهرات نبودم اماحلقم خیلی قشنگ دراومد نشونم خودشون خریدن البته یه ماه مونده به عروسیم حلقم گم شدمن خیلی غصه خوردم انقد ناراحت بودم که شوهرم یه کلمم نگفت بهم بعد رفتیم یکی دیگه خریدیم ازاون موقه حلقم به جونم وصله و واقعن قدرشو میدونم
نشون به من به گوشواره ی سبک دادن خودم برای والنتاین برای شوهرم و خودم رینگ خریدم. برای حلقه ی عقدمون یه هفته میگشتیم، نه که قشنگ نبینیم، سلیقه هامون با هم جور نمیشد.چیزی که از نظر من قشنگ بود از نظر اون افتضاح بود و چیزی که از نظر اون قشنگ بود از نظر من فووووق دهاتی بود 😂😂😂😂 آخرم رفتیم توی یه پاساژ جواهر فروشی اونجا ست خریدیم که شوهرم خیلی دوسش نداشت ولی گفت تو انتخاب کن اشکال نداره. عین همه با این تفاوت که مال من یه ردیف برلیات داره مال اون نداره.هنوزم خیلی دوسش نداره. زیادیم سنگینه اگه الان بود ست نمیخریدم ولی دوسش دارررم.هنوزم نمیدونم واقعاً قشنگه یا نه.مدل خاصیه... اندر حکایات نشوتم که برام گوشواره ی سبک زیر ٢٠٠ تومن آوُردن، برای جاریم چند روز پیش نشون سرویس طلا و حلقه و کیف و کفش و همه چی بردن. خدا ایشالا به همه شعور بده 🙏

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

برای خرید نشون نامزدی منو شوشو مادررشو رفتیم قرار بود من تا٤٠٠ حلقه بردارم ولی اون که پسند کردم ٥٠٠ بود مادر شو گفت مشکلی نیست و خریدیم اما حلقه اصلی که خیلی برام مهم بود شوهرم بدون این که به من بگه رفت یه جفت سفارش داد اصلا خوشم نیومد دستمم نکردم
...................گرنگهدارمن آنست که من می دانم ********* شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد .....................
من و شوهرم و مامانم و بابام و خواهرم با یکی از خواهر شوهرامو و مادر شوهرم رفتیم یه جین شدیم اولش رفتیم یه حلقه خیلی خوشگل انتخاب کردیم وقتی قیمت زد مغزمون سوت کشید رفتیم جای دیگه با سلیقه خواهر شووررر انتخاب کردیم چون از خسته شده بودن قبول کردم دوسش ندارم ولی اون موقع دخترای فامیل رفتن شبیه من گرفتن دیگه کلا بدم اومد 💍💍
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
من و شوهرم با وسواس شدید من رفتیم حلقه خریدیم... خیلى شیک و سنگین ولى متاسفانه دو ماه بعد ازعقد گم شد😭😭😭 انقدر از گم کردنش اشک ریختم که بالشم خیس شده بود... دیگه حلقه نخریدم... فقط بدل انداختم و حتى عروسیم هم سرویس بدل انداختم این مطلب رو و خاطره ها رو که خوندم هوس کردم برم بخرم دوباره دلم سرویس جواهر و حلقه شیک خواست😍😍😍
منم حلقه هامونو دوست ندارم کلا٣،٤بار دست کردم ولی عوضش عاشق انگشتر نشونم هستم خیلی خاصه از اون روز تا حالا تو دستمه
 خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     
حلقه هامون رو من و همسر دوتایی رفتیم خریدیم حلقه ام خیلی خاص و خوشگل بود.. خدا بیامرزدتش.. هفته پیش دزد خونمون رو زد همه طلاهامون رو برد حلقه هامونم برد. حالا من موندم و دستای خالی😔
نشون به من به گوشواره ی سبک دادن خودم برای والنتاین برای شوهرم و خودم رینگ خریدم. برای حلقه ی عقدمون یه هفته میگشتیم، نه که قشنگ نبینیم، سلیقه هامون با هم جور نمیشد.چیزی که از نظر من قشنگ بود از نظر اون افتضاح بود و چیزی که از نظر اون قشنگ بود از نظر من فووووق دهاتی بود 😂😂😂😂 آخرم رفتیم توی یه پاساژ جواهر فروشی اونجا ست خریدیم که شوهرم خیلی دوسش نداشت ولی گفت تو انتخاب کن اشکال نداره. عین همه با این تفاوت که مال من یه ردیف برلیات داره مال اون نداره.هنوزم خیلی دوسش نداره. زیادیم سنگینه اگه الان بود ست نمیخریدم ولی دوسش دارررم.هنوزم نمیدونم واقعاً قشنگه یا نه.مدل خاصیه... اندر حکایات نشوتم که برام گوشواره ی سبک زیر ٢٠٠ تومن آوُردن، برای جاریم چند روز پیش نشون سرویس طلا و حلقه و کیف و کفش و همه چی بردن. خدا ایشالا به همه شعور بده 🙏

وااای چه حس بدیه خدا نیاره اینهمه تفاوت می ذارن خجالت نمی کشن دلیلشم اینه مطمئن هستن ما خواستیم هرچی بیارن بازم پسرشونو می خوان واسه همین بی انصافی می کنن