2777
2789
من دوسال اقدامم ولی بی نتیجه,تو رو خدا برامون دعا کنید,دیگه خسته شدم,مشکل خاصی هم ندارم, یه جورایی سر مسیله بچه شوهرم بهم خیلی خیلی سرد شده, دیگه دوستم نداره,مطمینم,شبانه روزمون سپری میشه بدون هیچ حرفی,سرد سرد........

خدا بزرگه تو سعی کن زندگیتو نگه داری نزار بهونه بدی دست همسرت بهش بیشتر برس و سعی کن تو جیهش کنی که این مشکل خیلیا هست و تو تنهانیستی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من دوسال اقدامم ولی بی نتیجه,تو رو خدا برامون دعا کنید,دیگه خسته شدم,مشکل خاصی هم ندارم, یه جورایی سر مسیله بچه شوهرم بهم خیلی خیلی سرد شده, دیگه دوستم نداره,مطمینم,شبانه روزمون سپری میشه بدون هیچ حرفی,سرد سرد........

نه عزیزم اینا رو میگی بیشتر تلیق میشه و باور می کنی به خاطر بچه سرد شدین...خیلیها این مشکل رو دارن
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....

انشالاه زودی مامان بشی
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
من 10ماه اقدام کردم فعلا که خبری نیست خودم و شوهرم مشکلی نداریم نمیدونم چرا باردار نمیشم برام دعا کنید

عزیزم شاید از استرس باشه حتما یه مسافرت برید ریلکس کن و بهش فک نکن درست وقتی که انتظارشو نداری میگیره
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
من دوازده ساله ازدواج کردم یکسال بعد ازدواجم طبیعی حامله شدم ولی پنج ماهه تو شکمم مرد وبعدش تایازده سال باردار نشدم زیاد رفتم دکتر ولاپاراسکوپی کردم ولی فایده نداشت مشکله من کیست ریز وتنبلی تخمدان ولی دوسال پیش یکماه بعد از عکس رنگی بااستفاده از لتروزول ودوفاستون باردار شدم ولی متاسفانه سه روز بعد از زایمانم دخترم فوت شد حالا هم یکسال اقدام کردم ودارو استفاده میکنم ولی متاسفانه تاحالا نتیجه نگرفتم برام دعا کنید خیلی داغونم

عزیزم،ایشالا باردار میشی و فرزندان زیبا سالم و صالح گیرت میاد،برا منم دعا کنید
فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
من پنج ماهه اقدام کردم اما نتیجه نداشته،البته قبلا فک میکردم چهارده روز بعد از پریودم تخمک گذاری دارم اما تازه الان فهمیدم سه روز بعد پری تخمک گذاری دارم
فاطمه جون من سوراخ بین بطنی داره بی زحمت یه صلوات براش بفرسین که سوراخ بسته شه و به عمل نکشه ممنون
منم خیلی وقته تو اقدامم..ولی باردار نشدم..خیلی ناراحتم و غصه میخورم..من عاشق بچه ام.. اما متاسفانه مشکل دارم..دکترم گفت اندومتریوز دارم و تنبلی تخمدان...امیدی به بارداری ندارم.. تو رو خدا بچه ها تو این شبای عزیز منو دعا کنید.. خدا دعای شمارو زودتر اجابت میکنه...برام دعا کنید..دارم افسرده میشم..کارم شده گریه و غصه خوردن.. آنقدر هزینه ها بالاست که از عهده هزینه عمل و ivf بر نمیاییم... فقط یه معجزه میتونه باعث بشه من باردار بشم.. لطفا برام دعا کنید....
سلام...من بارداری اولموبعد۶ماه اقدام باردارشدم ولی توماه هشت حاملگی رفت پیش خدا ولی بازبرای دومی که اقدام کردم ازهمون اول زیرنظرپزشک بودم اونم بعد۶ماه باردارشدم والان هم ١۶ماهشه خدایاشکررررررر.... انشاالله همه منتظرازودی مامان بشن ونی نی هاشونم سالم باشن
رسدروزی که درسجده بگویم....رسیدم کربلاالحمدلله.....دلتنگ حرم
2810