2777
2789

در دوران بارداری این احتمال وجود دارد که خانم باردار از همسر خود توقع خاصی داشته باشد. رفتارها و برخوردها در این دوران نسبت به دوران قبل از بارداری متفاوت تر است. شما در دوران بارداری چه رفتاری را با همسر خود تجربه کردید؟

در دوران بارداری همسرم سعی میکرد که من ارامش داشته باشم و همه چیز بروفق مراد من باشد و من از بارداری خود لذت ببرم. موفق هم بود و من از ایشان خیلی راضی و سپاسگذارم.
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،من دوره بارداری بدی داشتم...با اینکه بچه اولمه...شوهرم تو ماه هشتم بهم خیانت کرد و وقتی من فهمیدم بجای عذرخواهی کردن،وایساد تو روی من و وقتی بهش اعتراض کردم گفت من همینم که میبینی،ببین میشه برات...بعدم گفت من با این خانم در حد دو تا دوستیم اگه زیادی گیر بدی با این کات میکنم و میرم دنبال کسی که باهاش س ک س کنم...منم لال شدم ولی از اون روزه چشام همیشه بارونیه...نه راه پس دارم نه راه پیش...بخاطر پسرم کوتاه اومدم...جلو چشم من با اون خانم که از خودش چند سال بزرگتره پی ام میده و هر روز منو میذاره و میره دیدن اون...به خدا واگذارش کردم...خدا جای حقه...من که ازم جز صبر و تحمل کاری برنمیاد...
2805
همسر من بی نظیر بود ، خیلی بیشتر از قبل مراقبمون بود و مدام سعی می کرد هر چیزی که نیاز دارم رو فراهم کنه ، بیشتر از همه اون قدردانی و حس تشکری که تو نگاهش بود از اینکه من به خاطر فرزندمون متحمل بی خوابی و سخت بلند شدن و... شده بودم واسم دلچسب و شیرین بود و بهترین قسمتش اینکه در مورد اندام و چاق شدن ناشی از بارداری مدام بهم روحیه می داد ... :)
من همسرم واقعا برام کم نزاشت همه کاری برام کرد من بعد از 2 تا سقطی که داشتم دکتر منو استراحت مطلق کرد و گفت حتی کار خونه نباید کنی و خودتون میدونید حتی دکتر گفت نزدیکی ممنوع من تو این 8 ماه کامل بارداریم فقط استراحت میکردم همه کارارو همسرم انجام میداد نمیزاشت دست به سیاه سفید بزنم حتما از خودتون میپرسید چرا 8 ماه آخه دخملم عجله داشت 36 هفته زایمان کردم و الا نزدیکه 4 ماهشه واقعا از همسرم ممنونم با اینکه از ون طرفم نزدیکه 50 روزم خونریزی داشتم بازم صبرکرد و اصلا حتی یه بارم به نزدیکی فکر نکرد فکر نکنم از اینجور مردا تو این دوره زمونه وجود داشته باشه من عاشقانه دوستش دارم حتی همین الان وقتی از سرکار میاد ومیدونه من خستم بازم بهم کمک میکنه و دخترمونو نگه میدارم و بعضی شبا اون میخوابونتش من یه دنیا ازش ممنونم و هزاران هزاران بار دوستش دارم خدایا شکرت
خدایا هیچ زنی را در حسرت مادر شدن نزار آمینننننننن خدایا شکرت بابت نعمتی که بهم دادی ممنونم خدای مهربونم که النای مامان رو صحیح و سلامت گذاشتی بغلم فرشته کوچولومو سپردم به خودت مراقبش باش
همسر من خیلی هوامو داشت هم توی 9 ماه بارداری هم بعد از زایمان.چون میدونید که بعد زایمان اکثر خانم ها افسرده میشن اما همسرم با دل و جون با هر ساز من رقصید و هوامو داشت.خدا ازش راضی باشه من و دخملم که خیلی عاشقشیم.
2810