2777
2789
اکثر انسانها حتی جسارت بخشیدن و دور ریختن لباس هایی که مدت هاست بدون استفاده در کمدهاشان آویخته شده را ندارند...!! بعد از آنها توقع داریم باورهای غلطی که قرن هاست در ذهنشان زنجیر شده را براحتی کنار بگذارند و دور بریزند...!! جهل نرمترین بالشی ست که انسان میتواند سر خود را بگذارد و بخوابد...!! من دیگه حرفی ندارم ...
پارسای مامان 17 فروردین اومد.....خدایا ازت ممنونم ...
من الان باردارم،بارداری ناخواسته بود،جنین پنج هفتشه،تو این مدت بخاطر بی اطلاعی ورزش سنگین و رژیم داشتم،الانم روزه ام،چون سه روزه متوجه این موضوع شدم،نگرانم اولین بارداریمه،میترسم به جنین اسیب بزنه،چون تغذیه ای بخاطر جنین نداشتم،خواهشا کمکم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم امسال بااینکه شیرمیدم و پسرم هم خیلی به شیرم وابسته است روزه هام رو گرفتم یکم سخت بود ولی شکر خدا ازپسش براومدم
دوست دارم *مـــــــــــــــادر* باشم تا هر کس دیگری بر روی زمیـــن
2805
سلام من بارداری قبلم ماه رمضون مصادف شد با 9ماهه بارداریم همه ماه رو روزه گرفتم تحرک هم داشتم دخترم روزه عید بدنیا اومد خداروشکر هیچیش نبود الانم خیلی باهوشه ..امسالم دوقلو باردارم مصادف شد با نیمه 6 و7ماهگی و تمومه ماه رمضون رو روزه گرفتم ولی تحرک چندانی ندارم خداروشکر مشکلی برام پیش نیومده به نظرم روزه و قرآن وماه رمضون و جووروحانی داشتن برای جنین مفیده ...امروزه بیییش از حد نگرانن اونایی که مشکلی ندارن هیچ مشکلی نیست روزه بگیرن
سلام من روز عید فطر فهمیدم که باردارم و تمام ماه رمضون رو روزه گرفتم یعنی از حالت تهوعی که بعد افطار میگرفتم متوجه شدم باردارم. الان خداروشکر تو ماه ششم و وزن بچه و همه آزمایشاتش نرماله. دکترمم گفت نگران نباش هیچی نمیشه