2777
2789
به نظر من اگر کسی بتونه با فاصله سه یا چهار ساله بچه دوم رو بیاره خیلی خوبه.من یه دختر 16 ماهه دارم و اصلا نمیتونم و دلم نمیاد به دومی فکر کنم چدن احساس میکنم با اومدن بچه دوم توجهم به دخترم کم میشه و همینطور از لحاظ رسیدگی به یه بچه دیگه اصلا امادگیش رو ندارم
دخترم،تارای من تمام زیبایی های دنیا رو تو چشمای تو دیدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من بهترین تفاوت سنی بین 3-4 ساله اینطوری هم مادر میتونه توانایی جسمیشو بدست بیاره هم بچه ها میتونن رابطه خوبی با هم برقرار کنن، به خصوص اگر بچه ها همجنس باشن. من الان فرزندی ندارم اما یک خواهر دارم که سه سال از من کوچیکتر هست. یاد بازی های بچگیمون که میفتم مطمئن میشم که 3 سال تفاوت سنی مناسبی هست به خصوص که توی اطرافیان بچه هایی که تفاوت سنی بالای 5 سالو که میدیدم رابطه گرمی با هم نداشتن. اگر خدا بخواد نینی اول رو سال 95 و نینی بعدی روسال 98 یا 99 بیارم.
خدایا شکرت
2805
منم خیلی طرفدار تعدد فرزند نیستم اما به شدت با تک فرزندی مخالف و طرفدار 2 فرزندی هستم ولی خوب بچه داری واقعا سخته واقعا بعضی اوقات کلافه میشم و داغونم استرس میگیرم که چه جوری به داشتن یک بچه دیگه فکرکنم اما همش به خودم تلقین میکنم که میتونم و باید یک فرزند دیگه بیارم توکل به خدا خودش کمکم کنه
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام به همه مامانای زحمتکش من یه دختر 2 سال و سه ماهه دارم، خیلی دلم میخواد که تنها نمونه و برادر یا خواهر داشته باشه ولی چون شاغلم و کسی رو هم دور و ورم ندارم که کمک حالم باشه گذاشتم به امید خدا 2-3 سال دیگه ولی برای کسی که شرایطش همه جوره مهیاست اختلاف سنیه 3-4 سال عالیه
سلام من یه دختر 8 ساله دارم و الان یه نی نی تو راهی دارم از اینکه فاصله بچه هام اینقدر زیاد شده واقعا پشیمونم ولی هیچ راه برگشتی نیست به همه ی اطرافیان هم توصیه میکنم فاصله دوتا بچه بیش تر از 4 سال نباید باشه اینطوری هم اولی از آب و گل در اومده هم صمیمیت بین بچه ها زیاد نر میشه
من وقتی پسرم دو سال و یک ماهه بود دومی رو باردار شدم و برای همین اختلاف سنی هاشون میشه دو سال و ده ماه ان شالله. من برام مهم بود که اختلاف سنیشون کم باشه تا لذت خواهری و برادری رو بچشن نه اینکه هرکدومشون تک فرزند بزرگ بشن و برای خودشون زندگی کنن و هیچوقت همو درک نکنن! خیلی سخت تصمیم گرفتم چون خیلی ضعیف شده بودم اما سپردم به خدا! گفتم خدایا من سه چهار ماه اقدام میکنم اگر خیر و صلاح در اینه که باردار بشم خودت برامون بخواه که از ما کاری ساخته نیست. و اگر صلاح این نیست باردار نشم و بعد از یه مدت دیگه باز دوباره اقدام کنم که خدا برامون خواست و همون اقدام اول باردار شدم الان بی نهایت راضی ام از اینکه این امر رو به خدا سپردم و خدا منو دید و دوباره سعادت مادری کردن رو بهم ارزانی کرد. خدایا شکرت.. خدایا به حق همین ایام شعبانیه هرکسی آرزوی مادر شدن داره براش بخواه تا لذت پرورش رو بچشه :)