2777
2789

والدین مدتی پس از به دنیا آمدن کودک اول به فکر فرزند دوم هم می افتند و تصمیم میگیرند برای فرزند اول خود خواهر یا برادری به دنیا بیاورند. در خصوص فاصله سنی مناسبی که باید بین فرزندان یک خانواده وجود داشته باشد اختلاف نظراتی وجود دارد. نظر شما در این خصوص چگونه است با سایر کاربران به اشتراک بگذارید

من الان یه دختر یک سال و چهار ماهه دارم و بعدی رو با اجازتون باردارم... من و نی نی تو شکمم تو ماه سوم هستیم...میدونممممم پوستم کندست.اما فدای سر بچه هام، به جاش کلی کیف میکنن تو زندگی، مثل من 8 سال تنهایی نمیکشن تو بچگی:)
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 3ماهه نی نی اولم به دنیا اومده بعضی وقتا دلم میخواد یه نی نی دیگه هم داشته باشم ولی به نظرم حداقل 2-3سال باید بین 2فرزند فاصله باشه اولا بچه اول باید سروسامان پیدا کنه وخودش به تنهایی بتونه از توالت استفاده کنه دوما بدن مادر به حالت طبیعی مانند قبل زایمان برسه هورمون ها و ذخایر کلسیم وآهن و... حداقل به 3سال زمان نیاز دارن تا به حالت سابق برگردن سوما بزرگ کردن یک بچه اصلا کارراحتی نیست وکلی انرژی وزمان وحوصله میخواد پس نباید برای بچه دوم عجله کرد چون هم مادر آسیب میبینه وهم بچه اول ودوم
من خیلی دنبال این بودم که بهترین فاصله از نظر روانی و جسمی چقدر هست و به نتیجه های مختلفی هم رسیدم . اما مناسبترین نتیجه ای که با توجه به روحیه ی خودم بهش رسیدم این بود که وقتی اولی دوسال و سه ماه داره برای بارداری اقدام بشه که وقتی دومی به دنیا میاد فاصله شون سه سال باشه.
2805
آقا بهراد من الان دو سال و ده ماهشه و من برای بار دوم دوماهه باردارم. تا نی نی دوم به دنیا بیاد پسرم سه سال و نیمش شده و به نظرم بهترین فاصله سنی هست. همین الان تو بازی هاش داره مثلا با خواهر و برادرش بازی می کنه و من امیدوارم به زودی با خواهر یا برادر کوچکترش همبازی های خوبی برای هم باشن و تو بزرگسالی هم به درد هم بخورن.
من یه دختر دو سال و هشت ماهه دارم.دلم میخواد مرداد 1394 برای دومی اقدام کنم.من علی رقم میل همسرم میخوام دومی رو بیارم.دوست ندارم دخترم هیچ همدمی نداشته باشه.دلم میخواد با خواهر یا برادرش یه دوست همیشگی باشن.
بهترین دوستم آیینه است.چون هروقت من میگریم او به من نمیخندد.
من الان یه فرشته کوچولو دارم که تازه رفته تو نوزده ماه از الان تو فکر دومی هستم ان شاء الله خدا لایق بدونه، به نظرم اگر کسی بچه دوم میخواد همین فاصله سنی یک سال ونیم تا دو سال خوبه
خدا جون کمکم کن امانتدار خوبی باشم وبتونم مراقب دوتا فرشته ایی که بهم دادی باشم
من یه پرنسس 8 ماهه دارم که واقعااااااا تمام وقت منو گرفته با این حال خیلی دوست دارم بچه دوم داشته باشم اما اصلا همسرم موافق نیست ...مخصوصا هر وقت شبا دخترم دیر میخوابه حتما تاکید میکنه که باز فکر میکنی داشتن دوتا بچه کار راحتیه ! متاسفانه مسئله اقتصادی هم خیلی مهمه که با این وضعیت بعید میدونم بتونیم صاحب فرزند بعدی بشیم
یازده هفته و دو روز ..........
سلام من الان یه اقا پسرباهوش دارم خدارو شکر که الان دوسال و هفت ماهشه والان هم یک ماهه باردارم خوشحالم بنظر منم فاصله سنی کم باشه خیلی بهتره اخه اینجوری با هم بزرگ میشن تازه پسرم از موقع که بهش گفتم نی نی دارم همش میپره بالا وپایین میگه ههولا ههولاههولا
سلام.فاطمه کوچولوی منم هشت روز دیگه وارد نوزده ماهگی میشه.منم خیلی دوست دارم یک بار دیگه باردار بشم و یه خواهر یا برادر برای دخترم بدنیا بیارم..ولی نمیدونم چه زمانی اقدام کنم.فقط میدونم الان وقتش نیست.بنظرم باید اولا دخترم از پوشک گرفته بشه و دوما احتیاج به شیرخشک نداشته باشه و بتونم بجاش شیرپاستوریزه بدم.سوما احساس میکنم دخترم هنوز از لحاظ احساسی و عاطفی کاملا سیراب نشده از من و باباش..فکر میکنم وقتش حداقل بالای دوسال هست..چهارما از لحاظ اقتصادی و فضای خونه شرایطمون برای بچه دوم فراهم نیست..اما انشالله بعد عید حتما خونه ای بزرگتر میخریم و سرفرصت برای بچه دوم بعد از دوسالگی به بعد اقدام میکنیم
خدایا شکرت🌹🌹🌹
گل پسر من عید یکساله میشه خودم دوست دارم تولد دوسالگیش نی نی دوم دنیا اومده باشه اما وقتی به این فکر میکنم که اینجوری نمیتونم دوسال کامل بهش شیر بدم دلم براش می سوزه . ضمنا خودمم از نظر بدنی احتیاج به تجدید قوا دارم. ایشاله دو سالش تمام شد اقدام میکنم.
من یه دختر سه ساله دارم که وقتی خواهرش بدنیا اومد خیلی دوستش داره دختر بزرگم احساس مادری داره نسبت به خواهر کوچکش. خیلی دوستش داره مواظبشه .حتی دوروبری هامون براشون خیلی جالبه که چرا اون نسبت به خواهرش اصلا حسودی نمیکنه. و چون از جیش هم خیلی وقته که گرفتمش مشکلی ندارم.من که خیلی با فاصله سه سال بین بچه ها موافقم چون هم مادر بنیه اش رو پیدا میکنه هم اولی به جایی میرسه !
اللهم عجل لولیک الفرج ................
منم یه گل پسر بیست ماهه دارم و یه نینی چهار ماهه تو شکمم،خداروشکر میکنم بابت نعمت و رحمتش،و هر وقت نگران آینده میشم فقط توکل به خودش آرومم میکنه و حمایتهای بی دریغ همسرم،و دعاگوی تمام مادران چشم براه نینی هستم
2810