2777
2789
بعد از سه سال از ازدواج من و همسرم خیلی بچه میخواستیم اما خب به دلایل مختلفی جور در نمیومد چندین بار از تست بارداری استفاده کرده بودم و به هر طریقی ازمایش داده بودم صبح روز 1 دی 1391 بود و تولد همسرم اون هنوز بیدار نشده بود بی بی چک رو برداشتم و یواشکی رفتم داخل حمام اما این بار فرق داشت چون یه خط خیلی کم رنگ پیدا شده بود داشتم میمردم که بهش بگم یا نه حرفی نزدم وقتی که رفت سر کار با عجله رفتم آزمایشگاه متصدی آزمایشگاه که از دوستان همسرم بود وقتی کارش تموم شد بهم گفت بعدظهر واسه جواب بیا وقتم کم بود و تا ظهر سرگرم کارای دیگه بودم ظهر که اومدم خونه باورم نمیشد چون همسرم با یه لبخند شیرین مثل بچه ها منتظرم بود و یه چیز دیگه این که جواب روی میز بود هر دو مون از خوشحالی تو آسمون بودیم این بهترین هدیه تولد دنیا بود که میتونستم اون روز به همسرم بدم
من یک سال و نیم بود که ازدواج کرده بودم و مدام خانواده شوهرم میگفتن بچه دار شو.منم تصمیم گرفتم بچه دار بشم دل تو دلم نبود.هنوز یک هفته مونده بود به پری که من محض کنجکاوی بی بی چک گذاشتم.دقیقا یادمه روز 17 تیر سال 90 روز جمعه هم بود که شنیده بودم بی بی اول صبح دقیقتره.7 صبح بیدار شدم و بی بی گذاشتم و شوهرم هنوز خواب بود .منم رفتم چند دقیقه دراز کشیدم و بعد اومدم نگاهش کردم دیدم وای دو خط شده یه خط کمرنک صورتی بالاش ظاهر شده.چشمامو مالوندم و دویدم سمت پنجره و پرده رو کشیدم و زیر نور آفتاب خوب نگاش کردم .دیدم آره خودشه و مثبته. جیغ زدم گفتم مجید مثبته.شوهرم نگاش کرد گفت این چیه ؟این کاغذ چیه فکر نکنم درست نشون بده من اعتقادی به این کاغذ ندارم ! کلی تو ذوقم خورد از این شوهر بی احساس . صبحش رفتم اداره و به همکارم گفتم اونم کلی ذوق کرد و اصرار کرد همین الان برم آزمایش بدم .رفتم آزمایشگاه و بهم گفتن عصر جوابشو بیا بگیر.منم عصر رفتم و دیدم مثبته و چقدر ذوق کردم و زنگ زدم شوهرم گفتم دیدی مثبت بود و داریم مامان بابا میشیم . شوهرم همون شب زنگ زد به مامانم و بهش گفت .مامانم باورش نمیشد میگفت تو که تازه پری بودی! ما هم تو اولین ماه اقدام بچه دار شدیم و الان یه دختر دارم که داره 3 سالش میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مهر 92اقدام کرده بودیم ولی بی نتیجه، واسه تحویل سال حرم امام رضابودیم،گفتم بهم نی نی سالم بده سال دیگه با نی نی بیام پیشت، اردیبهشت از اول ماه حس می کردم حالم تغییر کرده ولی جرات نمی کردم بیبی چک بزنم،11اردیبهشت 5شنبه شب آرزوها بود،3روز عقب انداخته بودم که البته زیاد پیش میومد،اون شب سعید شب کار بود منم خونه مامانم، فردا صبح زود رفتم بیبی چکو زدم،30ثانیه چشمامو بستم وقتی باز کردم 2تا خط قرمز دیدم! از هیجان دستام می لرزید! به سعید پیام دادم میام دنبالت باید حرف بزنیم. تا دیدمش همونجا تو ماشین گفتم تو دیشب چی آرزو کردی؟ گف یه نی نی سالم! دیگه نتونستم جلو اشکامو بگیرم فقط بیبی چکو نشونش دادم اونم بغلم کردو باهم اشک ریختیم!الان پسرم 40روزه ست، هنوز اون لحظه زیبا جلو چشامه بیبی چکمم نگه داشتم عید هم خدا بخواد حرم امام رضا هستیم دعا می کنم هرکی نی نی می خواد خدا یه سالم و صالحشو بهش بده...
ما تصمیم داشتیم ٦ ماه دیگه اقدام کنیم واسه نی نی! آخه همسرم عقیدش این بود که باید با برنامه ریزى بچه دار بشیم! اما من همیشه دوست داشتم سورپرایز بشم! خلاصه اینکه تو شهریور ٩٢ وقتى ٧ روز پریودم که همیشه سر وقت بود عقب افتاد! یه حسى بهم میگفت قرار سوپرایز بشم! خلاصه اینکه سر راه که از کار برمیگشتم خونه یه بیبی چک گرفتم وقتى رسیدم خونه بدون اینکه به همسرم بگم رفتم بی بی چک گذاشتم خیلى لحظه هیجان انگیزى بود اما میدونستم مثبت میشه! خلاصه با بی بی چک مثبت اومدم بیرون و فریاد زدم فرهاااااد مثبت! ١ ساعت بعد هم رفتیم آزمایشگاه شوهرم واسه آز! من رفتم سر کار و همسرم حدود ساعت ٥ بهم زنگ زد و گفت مثبت خیلییییی هم مثبت!! واقعا لحظه شورانگیزى بود خداوند قسمت همه ى منتظرا بکنه!
لبخند تو خلاصه ى خوبی هاست .....
فافا من یه هفتس آز دادم مثبت بوده 6 روز عقب افتاده بودم بتام 1163 بود بعده 5 سال که جلوگیری میکردم الان تازه بچه دار شدم سه ماه بیشتر طول نکشید از خدا میخام یه بچه سالمو صالح نصیبم کنه ایشالا خدا به همه اینایی که دلشون بچه میخاد این نعمتو عطا کنه

منم انشالله همين ماه ميام ميگم باردارم

از امام رضا خواستم بهم بده

جان جوادش قسمش دادم 😢

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

سلام

از روی نا امیدی داشتم تو سایت میگشتم که این تایپک رو پیدا کردم.خاطرات همه رو خوندم خوشحال شدم و حسرت خوردم ..

۸ ساله ازدواج کردم

دلم معجزه میخواد، یه سورپرایز...

خدا کنه اهل بیت منم قابل بدونن تا منم مادر بشم..

خواهش میکنم هر کی پیام منو میخونه برام دعا کنه..

دلم شکستس و ناامید

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
2810