2777
2789

سلام دوستان دختر من ۶ سالشه و تشخیص لوزه سوم دادن و گفتن بهتره عمل بشه من میخوام با یکی از این دکترا عمل رو انجام بدم به نظرتون کدوم مهارت بیشتری داره و اینکه کدومتون با این دکترها تجربه عمل داشتید.ممنون میشم راهنمایی کنید 

برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید.
چرا میخوای عملش کنی؟  سرماخوردگی شدید زیاد داره؟ موقع خواب نفس تنگی داره و زیاد خر و پف میکنه؟ ...

بله بینیش همیشه کیپه و سرفه میکنه  و بخاطر کیپی بینی گاهی خر و پف میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله بینیش همیشه کیپه و سرفه میکنه  و بخاطر کیپی بینی گاهی خر و پف میکنه

پسر منم همینه

یه مدت که هر شب به گلوش روغن کنجد بزنم و عسل بدم بخوره خیلی بهتر میشه. تودماغی هم صحبت میکنه. 

ولی متخصص گوش حلق بینی گفت اگه سرماخوردگی‌های شدید و تب‌های طولانی مدت نداره عملش نکن. 

منم چون دیدم پسر‌خاله‌م چندبار عمل لوزه انجام داد و برگشت داشت اصلا نمیخوام عملش کنم. 

خودمم تا 15 سالگی لوزه داشتم و زمان سرماخوردگی خیلی اذیت بودم ولی بعد خودبه‌خود خوب شد. 

پسر منم همینه یه مدت که هر شب به گلوش روغن کنجد بزنم و عسل بدم بخوره خیلی بهتر میشه. تودماغی هم صحب ...

چطور چند بار عمل کرد مگه میشه لوزه رو جند بار عمل کنی

پسر منم همینه یه مدت که هر شب به گلوش روغن کنجد بزنم و عسل بدم بخوره خیلی بهتر میشه. تودماغی هم صحب ...

اینو مید‌ونید که وقتی بینیشون کیپه از دهان نفس میکشن و باعث میشه فکشون به خوبی رشد نکنه و مشکلات فک ودندون پیدا میکنن.من با چند تا متخصص صحبت کردم که این دوتا گفتن حتما عمل کن.الان ۴ ماهه که پیگیرم.یه مدت روغن سیاهدانه زدم وعسل دادم اما تاثیر همیشگی نداره

چطور چند بار عمل کرد مگه میشه لوزه رو جند بار عمل کنی

آره برگشت داره بعضی مواقع

من همینجا هم دیدم بعضیا میگن خودمون یا بچه‌مون عمل لوزه انجام دادیم ولی برگشته. 

پسر خاله‌م فکر کنم 3 بار انجام داد. بار سوم کل لوزه‌شو برداشتن. از اون به بعد بچه‌ای که به شدت لاغر بود با اینکه غذایی هم نمیخورد وحشتناک چاق شد. دکتر به خاله‌م گفته بود دیگه بچه‌ت آب بخوره چاق میشه. بنده خدا الان خیلی رعایت میکنه ولی همیشه تپله. 

اینو مید‌ونید که وقتی بینیشون کیپه از دهان نفس میکشن و باعث میشه فکشون به خوبی رشد نکنه و مشکلات فک ...

گلم من خودم تا 15 سالگی درگیر بودم. الان مشکل فک و دندون پیدا کردم؟ نه والا. اینا دیگه مته به خشخاش گذاشتن بعضی دکترهاست. تازه من علاوه بر لوزه انحراف بینی هم دارم. یعنی تا نوجوونی سرما که میخوردم واقعا حال خفگی بهم دست میداد. 

در هر صورت عزیزم هر جور صلاح میدونی. 

گلم من خودم تا 15 سالگی درگیر بودم. الان مشکل فک و دندون پیدا کردم؟ نه والا. اینا دیگه مته به خشخاش ...

بستگی به حاد بودن شرایط داره شما خداروشکر خوب شدی و بعضی ها مجبور شدن تو بزرگسالی عمل کنن.من خودم تو سن ۲۰ سالگی عمل کردم.نه اینکه بینی ام کیپ باشه یا خرو پف بزنم همیشه مریض بودم و باید آنتی بیوتیک مصرف میکردم

بستگی به حاد بودن شرایط داره شما خداروشکر خوب شدی و بعضی ها مجبور شدن تو بزرگسالی عمل کنن.من خودم تو ...

به صورت طبیعی 15 سالگی لوزه باید کوچیک بشه. شاید علت مریض شدن شما هم سیستم ایمنی ضعیف بوده نه لوزه. چون من همون زمان هم که لوزه داشتم به زور سالی یه بار مریض میشدم. بابام معلم بود. بیمه خدمات درمانی داشتیم اون موقع. سالی یه بار فقط میرفت دفترچه رو مهر میکرد چون اصلا استفاده نمیشد. زمانی که دیگه جای مهر نداشت دفترچه رو تعویض میکردن. اینم بگم کیپ شدن بینیم و نفس تنگی توی شب ربطی به مریضی نداشت. تا 15 سالگی مرتب درگیر این حالت بودم. فقط توی سرماخوردگی بدتر میشد. 

بله بینیش همیشه کیپه و سرفه میکنه  و بخاطر کیپی بینی گاهی خر و پف میکنه

سلام عزیزم ببخشیددخترگلتون خوب شدن یاعمل کردین؟

منم میخواستم پسرموببرم پیش دکترملکوتی برای عمل لوزه سوم خیلی استرس دارم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
سلام عزیزم ببخشیددخترگلتون خوب شدن یاعمل کردین؟ منم میخواستم پسرموببرم پیش دکترملکوتی برای عمل لوزه ...

دکتر ملکوتی که تا اواخر تابستون ایران نیستن  

ایشون پسر من رو آبان پارسال عمل کردن ، لوزه ی سوم و وی تی گوش ، الان ۷ ماه از عملش گذشته ولی دکتر ایران نیستن که برای چک کردن ببرم، دکتر جایگزین معرفی کردن

شما پسرتون سرفه هم داشت؟

بله شبا سرفه های زیاد داشت ولی بعداز عمل برطرف شد، البته دکتر ملکوتی فقط لوزه ی سومش رو برداشت با عمل وی تی گوش، لوزه های توی گلوش همچنان هست و متورمه ولی سرفه هاش قطع شده