2777
2789
عنوان

تا حالا رفتین میدون تیر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 35 پست
ن من  درس دفاعی و اینجور چیزا ندارم  ولی خیلی دوس دارم برم  از نزدیک ببینم  ع ...

دفاعی نداری؟

کلاس نهما همه دارن

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفاعی نداری؟ کلاس نهما همه دارن

من فارغ التحصیل شدم عزیزم  کنکوری ام 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
من فارغ التحصیل شدم عزیزم  کنکوری ام

آها خب نهمو رد کردی بالاخره گفتم شاید اون دوره رفته باشی 

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
خب من اسلحه و اینجور چیزا واقعی میخواما!  از این ابپاشاش ک تو خونه ام هست  اگر واقعی هست ...

خب اسلحه‌ی واقعی می‌خوایااا ؟!☺️ ببین همین اول هرچی می‌خوای بگو ، یه دونه تانک تی ۹۰ دارم برا یه خانوم دکتر بوده ، فقط ماهی یه بار باهاش از رو مادر شوهرش رد می‌شده!☺️ با یه دونه دوشکا که اینم برا خواهر شوهر ازش استفاده شده! خوش دست و هدف گیریشم عالیه!☺️😂🤔

از شوخی گذشته ، خب تو باشگاه تیراندازی اسلحه واقعی میدن! مث اینکه اسمش باشگاه تیراندازیه هااا ، نه باشگاه آب پاشی!😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
ع مرسی از راهنماییت حتما پی قضیه اشو میگیرم ببینم میهش به ارزو دیرینه ام برسم یا نه

بله میهش !!☺️ چرا نمیهش!! (الان دو ساعت سوال می‌کنی چی؟!😂 خب برو ببین خودت چی نوشتی!☺️ منم دقیقا همونو گفتم آخه متوجه شدم چی گفتی!🙏☺️)

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️