2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام پسره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 117 پست
هیچوقت اونی که میخواستم نشد..

عزیزم ناراحت نباش ،اتفاقا پسر خیلی مامانیه،بزار بیاد ببین چقدر دوسش داری ،بزرگ که شد ببین چقدر هواتو داره،همیشه طرف تو عه،،من همیشه دیدم پسرا خیلی بیشتر مامانشونو دوست دارن ،خودمم پسردارم ۱۱سالشه بیشتر با من جوره تا باباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گیرش بیوفت متوجه میشی😒 چه به خودت گرفتی اصن حق باتو نزن مارو

ازدواج که نکردم ولی ازدواج کنمم اختیارم دست خودمه چون خونوادم منو جوری تربیت نکردن اجازه بدم کسی برام تعیین تکلیف کنه خودم عقل دارم.

آره به خودم گرفتم چون منم خانومم🚶‍♀️حس خوبی از حرفت نگرفتم مگه ما حیونیم اختیارمون دست بقیه باشه

نمیزنممم لحنم عادیه با لحن بد صحبتامو نخون لطفا😂🤦🏻‍♀️

کاربری دوستم فعلا دست منه

حالا اگه تاپیک در مورد دختر بود همه حمله میکردن😂

ولی چون پسره اشکالی نداره😑

اسی جان تربیت بچه با خودته مگه همه مردا و پسرا بدن؟

بعدم قرار نیس بچت برات کاری کنه شما به دنیا اوردیش اون نخواسته بیاد

اون روزی که تصمیم گرفتی بچه دار بشی باید اینو در نظر می‌گرفتی که ممکنه اون جنسیتی که میخوای نشه و او ...

بارداری من ناخواسته بود اشتباه رو وقتی کردم که ازدواج کردم 

گلم این چیزی ک تو میگی قشنگ حس منه  منم عین تو درد کشیده ام و از پسر بدم میاد  ولی ب این ...

شاید درست میگی ولی لعنتی این خاطرات هم پاک شدنی نیست...از طرفیم من رابطه ی دختر و مادر رو خیلی دوست دارم بین مادر و پسر همیشه یسری دیوارها هست اونقدری نمیشه راحت بود حتی تو طرز لباس پوشیدن تو خونه

برو تاپیک منو بخون ببین چه حالی بودم شش سال پیش 

ولی الان عاشق پسرمم 

ببین بین دختر و پسر واقعیتش پسر خیلی به مادر وابسته هست و محبت می‌کنه

شنیدی میگن پسرها مامانی هستن و دختر ها بابایی من اینو دارم تو زندگیم میبینم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
میدونم..ولی الان نمیخوام برم چون بچه صدامو میشنوه

الهی😍

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
شاید درست میگی ولی لعنتی این خاطرات هم پاک شدنی نیست...از طرفیم من رابطه ی دختر و مادر رو خیلی دوست ...

عزیزم تو ب نسل ما نگا نکن بچه‌ای امروزی روشن فکر ترن 

بنظرم جای ناراحت بودن از این موضوع سعی کن خودت بچت رو یجوری بار بیاری ک راحت باشی باهاش 

بعدم بنظر من اگ همسر شما با شما خوب رفتار کنه 

قطعا پسرت هم همونطور رفتار میکنه

بنظر من پسر خیلی بیشتر هوای مادر رو داره و حامی هست