2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام پسره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 117 پست
داداش و بابای منم اینجوری بودن. چون مامانت وقتی تو بچگی رو تو دست بلند میکردن دوتا تو دهنی بهشون نمی ...

همیشه میگفتن دعوا تو هر خانواده ای هست..اما با این شدت؟؟تو دعواهم میخواستن جدامون کنن ولی زورشون نمیرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه میگفتن دعوا تو هر خانواده ای هست..اما با این شدت؟؟تو دعواهم میخواستن جدامون کنن ولی زورشون نمی ...

من بدتر از شدت تو رو هم گذروندم اره عادیه اگه هر روز نی نی سایت باشی یه تاپیک بولد شد ک از اسیب های کودکی بگید من چندتا از اتفاقات اون موقع رو گفتم حدود ۲۰۰ نفر لایک کردن یه تعداد ریپلی زدن و دلسوزی کردن. ما زندگیمون همینه فقط باید ازشون فاصله بگیریم و قطع رابطه و قطع صحبت و قطع تعامل

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️
صدا ك صوت ميشنوه. مفهموم ك نداره. هرطور صلاح ميدونيد ديگه خودتون تمايلي بع درمان نداريد

تمایل به درمان دارم که اینجا از شما کمک میخوام..ولی واقعا به نظرم بچه صداهارو کامل میفهمه 

این چیزایی که گفتی فقط به خاطر تجربه های بدی که داشتی ولی طرز فکرت اشتباست

شما ببین اکثر خانومایی که پسر دوست ترن دلیلش اینه که از طرف مردای خانوادشون اونقدر حمایت نشدن و این حمایت و میخوان از جانب پسرشون دریافت کنن! یا اینکه از مادرشون یا خواهرشون اونقدر که باید محبت دریافت نکردن

اونایی که دختر دوستن مثل شما چون مادرشون و خانومای خونواده باشون خوب رفتار کردن و برعکس مردای خونوادشون بد رفتاری میکردن فکر میکنن دختر بهتره

در هر صورت هر دوی اینا اشتباست

یه دختر میتونه حامی فوق العاده ای باشه همینطور که یه پسر میتونه باشه فقط بستگی به تربیت شما داره

نا شکری نکن و سعی کن پسرتو خوب تربیت کنی💚

کاربری دوستم فعلا دست منه
تمایل به درمان دارم که اینجا از شما کمک میخوام..ولی واقعا به نظرم بچه صداهارو کامل میفهمه 

فكر احساسي ك داري رو نميفهمه؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

اون روزی که تصمیم گرفتی بچه دار بشی باید اینو در نظر می‌گرفتی که ممکنه اون جنسیتی که میخوای نشه و اون موقع برای بچه دار شدن تصمیم قطعی می‌گرفتی اخه چطور هنوز انقدر بالغ و بررگ نشدید که این چیزارو درک کنید بچه دار میشید 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

گلم این چیزی ک تو میگی قشنگ حس منه 

منم عین تو درد کشیده ام و از پسر بدم میاد 

ولی ب این فک کن ک منو تو دختر بد ندیدیم بعضی وقتا ی دختر میتونه اندازه چن تا پسر تورو دق بده و اذیتت کنه 

بنابر این سعی کن خوب تربیتش کنی