2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
من اینجوری نشدم  درس بخونی نتیجه اش هم میبینی

ندیدم نتیجه ای 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه دولتی رشته های خوب نمیشه رفت مگ اینک آبیاری گیاهان دریایی من پارسال دولتی روزانه شهر خودم رش ...

خب فقط صرف گرفتن مدرک بدون هزینه خوبه اگه یه شغل جدا از رشته تحصیلیت مد نظر داری 

ترمیم معدل : پارسال هیچی نخوندم باورت میشه دوتا تست تو کنکور زدم که یکیش درست بود و تراز 3000داد.ام ...

تو هم میتونی ترمیم کنی دوباره میگن اونایی ک ی بار ترمیم کردن بازم میتونن 😃 

فرصتش. و داری باز ک 

حالا من باز ترمیم خوب نخوندم ولی خیلی سختن فیزیک ترمیم بزنی 

زیست و ریاضی و شیمی اوکیا باز وای درسای عمومی ک متنفرم 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

تست زدن: دو سال پیش شروع کردم به درس خوندن.از رو کتاب میخوندم حفظ میکردم  بعد میرفتم سراغ تست. ...

امکان نداشت ک بتونی تست بزنی اونم با خوندن کتاب درسی چرت و پرت مخصوصا اگ اونم حفط کنی

کنکور صد هزار برابر پله اش بالاتره  حتی بنظرم درسنامه های کتابای کمک درسی هم مناسب نیس مخصوصا اگ یکی ضعیف باشه درسته خورم هیچ گوهی نشدم 

ولی میبینم ادن زمانی ک کتاب میخوندم چقدر منگل بودم و کنکور چقدر سطحش بالاتره

عاره دقیقا توام ب حرف من رسیدی ک درسنامه فوق العاده جرته من ریاضی اصلا ی دونه تست نمیتونستم بزنم 

تازه تو فیلم فهمیدم تست چیه و چی میخواد و چجوری هست یا ملاک پور .شیمی مصلایی هم عالیه 

اما من لعنتی خیلی کندم خیلی تمرکزم بده حافظه ام ضعیف شده 

تو هم میتونی ترمیم کنی دوباره میگن اونایی ک ی بار ترمیم کردن بازم میتونن 😃  فرصتش. و داری باز ...

آره از بچه ها سایت شنیدم سرچ کردم دیدم درسته.درسای عمومی دینی و فارسی ضریب 18و15دارن.عربی و زبان7.هویت و سلامت2

آره از بچه ها سایت شنیدم سرچ کردم دیدم درسته.درسای عمومی دینی و فارسی ضریب 18و15دارن.عربی و زبان7.هو ...

میکمدی از خودم میپرسیدی😍 منبع اطلاعات کنکورم پس دبگ ناراحت نباش خیالت راحت عزیزه دلم 

خب فقط صرف گرفتن مدرک بدون هزینه خوبه اگه یه شغل جدا از رشته تحصیلیت مد نظر داری 

من ک دنبال مدرک نبستم آینده ام میخوام

امکان نداشت ک بتونی تست بزنی اونم با خوندن کتاب درسی چرت و پرت مخصوصا اگ اونم حفط کنی کنکور صد ه ...

آره آجی.درسنامه که چرته خیلی.

بی دقتی رو کم کم میشه درست کرد با تمرین زیاد.من خودم امروز 12و 18 رو به جا اینکه جمع کنم تفریق کردم 5 دیقه رو تست بودم😂

آره آجی.درسنامه که چرته خیلی. بی دقتی رو کم کم میشه درست کرد با تمرین زیاد.من خودم امروز 12و 18 رو ...

ببین من میزنم گزینه ۵ خیلی اسکلم دیگ 

یا مثلا جواب ب دست میارم جلو روم شروع میکنم خودزنی و سرم کوبیدن ب دیوار ولی نمیبینم جواب تو گزینه ها جلومم چشمم هست ها ولی نمیبینم خیلیی خیلیی من اسکلم 

سر کنکور هم شدیدا هنگ میکنم 

یکی میشناسم ماهی 340 اگه خواستی شمارشو بدم

💔💔 پیدا کردم گل مرسی ازت

رشتت چیه اسی؟ خواهر من مشاور انسانیاست.اگه بخوای کمکت میکنه

تجربی ام رفیق 💔💔

میکمدی از خودم میپرسیدی😍 منبع اطلاعات کنکورم پس دبگ ناراحت نباش خیالت راحت عزیزه دلم 

عزیزمی❤😘😍پس یه سوال ازت دارم.سالای گذشته من نخوندم نمیدونم سطح سوالا کنکور نسبت به کتاب تست چطوره ؟

مثلا اگه فقط میکرو یا خیلی سبزو بزنم بعدم موج آزمون خوبه یا آیکیو و نردبام و اینا هم لازمه؟

2810