2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست

سلام فاطمه جان❤

نمیگم حالت خوبه یا نه چون میدونم خوب نیست.

هر روز تاپیک هاتو چک میکنم.

کاملا درکت میکنم چون شرایطم مثل توئه.

چندین ساله پشت کنکورم و میخواستم خودکشی کنم اما اونور برام فرش قرمز پهن نکردن.

اینهمه مادرم تو این سالها سختی کشیدچه قدر زحمتمو کشید من بمیرم دیگه نابود میشه.در برابر لطف هاش این ظلم رو نمیکنم.

حتی اگه عزرائیل همین الان بگه میخوای بمیری یا نه....میگم نه

میدونی چرا؟؟لجباز شدم ...حقمو میخوام

حقمو از کنکور لعنتی میخوام

روز های رفته جوانیمو میخوام

میخوام خودمو تو روپوش سفید ببینم

من خنده هامو میخوام همون دختر شاد و سرزنده رو میخوام

دوس ندارم وقتی میرم بیمارستان دکتر و پرستار اونجا همکلاسیم باشه

دوس ندارم فامیل بهم تیکه بندارن

دوس ندارم یه تیکه گوشت باشم گوشه اتاق

کنکور منو از یه دختر شاد اجتماعی تبدیل کرد به کسی که دیگه حتی با خانواشم حرف نمیرنه.یادش رفته اخرین بار کی خندیده

تبدیلم کرد به یه تیکه پوست و استخون

شدم مسخره عام و خاص

شدم یه روانی و توهمی

افسردم

وسواس فکری دارم

خیال پردازم به شدت

کمالگرام و فقط پزشکی میخوام

حتی گاهی فکر قتل به سرم میزنه خودت فک کن چقد روانی شدم.

پول روانشناس و روانپزشک ندارم و خانوادم اصلا حالیشون نمیشه.میگن بهونه میاری درستو بخون.چند ساله تو چهاردیواری اتاقم حبسم.

خستم خیلی خسته...

اولین باره تو عمرم درد و دل میکنم چون تو درکم میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجود همه این مشکلات چند تا کار انجام دادم که حالمو بهتر کرده.بدون روان شناس و روانپزشک

یه هفتس دارم درس میخونم و تست رو تو زمان کم میزنم.

میخوای بهت بگم چیکار کردم ؟؟ انجامشون میدی؟؟

سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست  میگی اولی ...

رآه هایی که تو دوست نداری اینان:

یاد گرفتن مهارت توی لاین زیبایی

خوندن رشته توی دانشگاهای پولی

شوهر و ازدواج کردن

اینهارو تو دوست نداری اوکی؟

چی دوست داری؟ فقط با کنکور

خب وقتی با کنکور ب  نتیجه نمیرسی چرا الکی عمرتو تلف میکنی..نمیششششه تو صدبار آزمون بدع نمیشه..

قرار نیست تو کل دهه ۲۰ سالگیت رو پای کنکور بزاری که....

قبلا هم بهت گفتم ایتالیا بورسیه رایگان میده توی هر رشته ای میخای.. باید آیلتس داشته باشی.. و آزمون آیمت بدی..

خواهر و دامادمون با همین روش دارن داروسازی میخونن اونجا..منم دارم زبان میخونم اقدام کنم برای پزشکی..

اروپا هم پول دانشگاه و خوابگاه و همه چیو میده..

اینم از مهاجرت..

اگه بازم دوست نداری.. برو پیش رئیس جمهور بگو برات ی راه جدید اختراع کنه....دیگ همه راه ها همیناس.. اینکه دوست نداری مشکل خودتی

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
سلام اجی گل بخدا مقاومت نیست اخه من الان اگ فدات شم ازت بپرسم چ راهی بنظرت برام هست  میگی اولی ...

ایدی تلگراکتو بده اونجا چت کنیم،منم کنکوریم میتونیم دوستای خوبی یاشیم فقط باید قول بدی غر نزنی هی واس کنکور،چون روحیه منم داغونه نمیخام بدتر شه

هعیسی همه میگن الکی مقاومت میکنی ولش کن برو سمت چیزای دیگ اما قبولش برام سخت 😔

الان وقت مهارت نیست مهارتو میتونی از تابستونم شروع کنی یادگرفتن فعلا این دوتا کنکور رو دریاب ک پیش روته

بگیر تلاشتو برا این دوتا کنکور اردیبهشت و تیر بکن نگو نمیشه چون بهت میگم شرایط تغییر کرده دیگه کل قبولیت به کنکور بستگی نداره نمراتت نصف کارن کنکور قبلیه(عمومیم توش بود)سخت تر بود این یکم به نتیجه باهاش رسیدن راحت تره من به شخصه دیدم یکی از همکلاسی های کاردانیم همراه کارپاره وقت بیرونش خوند و مامایی اورد درصورتی ک اگه همون کنکور قبلیه بود باز هیچی نمیاورد اینم بهت بگم دختر این اخرین ک ما میتونیم بدیم چون از سال بعد یازدهمم نهاییه و احتمالا نیاز به ایجاد سابقه باشه 

اگه بدونی منم چقدر مشکلات دارم ک هم خودم باعث بوجود اومدنشون بودم هم یسریی هاشون مقصر نبودم و موقع درس خوندن باعث پرش فکریم میشن و ازارم میدن نمیتونم تمرکز کنم

ترمیم معدل :

پارسال هیچی نخوندم باورت میشه دوتا تست تو کنکور زدم که یکیش درست بود و تراز 3000داد.اما چون معدلم خوب بود ترازم اومد بالا و در حد فرهنگیان شد.پس اگه تو معدلتو ترمیم کنی و همه امتحاناتو 20بگیری ،ترازت میشه 7000تا 7500.

واسه پرستاری فک کنم تراز 8000کافی باشه.

پس نیاز داری یه کمم تو کنکور سوالا را جواب بدی.

حالا چطوری ؟

تو دروس دوازدهم رو که ترمیم میکنی برا زیست و شیمی و فیزیک و ریاضی تست میزنی اینجوری تو کنکور 40درصد جواب میدی.

فک کن قشنگ قبول میشی پرستاری با همین دوازدهم.

سوالا ترمیم معدل همشون رو از رو کتابه.

فقط کافیه کتاب درسی رو خوب یاد بگیری.

فیلم های آلا خیلی خوب کتاب رو یاد میدن.شروع کن با فیلم های آلا کتابارو بخون.

تا عید میتونی اینکارو انجام بدی.روزی چندتا فیلم ببین و کتابو بخون. پس تا عید تراز 7000تا7500رو بدست اوردی.

بعد عید شروع میکنی تست زدن کتابای دوازدهم و کنکورت رو 40درصد میرنی.حالا چجوری تست بزنی؟تو پست بعدی بهت میگم.

فقط ترمیم رو دست کم نگیر 50درصد کنکوره یعنی نصف کنکور.

خودم پارسال رفتم ترمیم ولی افسرده بودم هیچی نخوندم و فرصتم سوخته.

نصف کنکورمو از دست دادم.نمیدونی چقد گریه کردم و زدم تو سرم.

مثل تو که فقط پیرا رو قبول داری منم فقط پزشکی رو دوست دارم.اما ترمیمو از دست دادم آیندمو نابود کردم.

تو خیلی خوشبختی که پارسال فرصتت رو نسوختی.خوشحال باش...خوشحال😍😍

تست زدن:

دو سال پیش شروع کردم به درس خوندن.از رو کتاب میخوندم حفظ میکردم  بعد میرفتم سراغ تست.اما اما اما دریغ از یه تست درست.همه رو اشتباه میزدم.

باورت میشه حتی جواب تست رو میخوندم اما حالیم نمیشد.

مثلا فیزیک واسه هر تست یه فرمول میگفت من چطوری یه عالمه فرمول حفظ میکردم.

واسه همین دیگه درس نخوندم اما نمیتونستم رویای پزشکی رو رها کنم.

نشستم کنج اتاق و روانی شدم.

یه هفته پیش گفتم بزار یه بار دیگه شروع کنم.اینهمه دختر شدن پزشک و دندون پزشک.چرا من نتونم؟؟

شروع کردم فیلم های یه موسسه رو دیدم و باورم نمیشه الان هر تست رو تو دو دیقه میزنم.اسم دبیراش رو اگه بخوای بهت میگم.

راهکار تستی میگن.مثلا نیاز نیست برا شیمی ساختار کوالانسی رسم کنی با یه فرمول جواب آخر در میاد.

واسه زیست تله تست هارو تو فیلم میگه.

واسه فیزیک نمیخواد اصلا فرمول حفظ کنی سریع جوابو بدست میاری.

تستا ایکیو رو هم میتونی راحت بزنی.

فیلم رو میبینی و جزوه رو چاپ میکنی یا مینویسی.من خودم پول ندارم واسه همین مینویسم.بعد کتابو بخون و تست بزن.

اصلا درسنامه هم نمیخواد بخونی.درسنامه ها خیلی چرتن.من حتی واسه زیستم نمیخونم.باورت میشه؟؟

وقتی میتونم با روش تستی جلو برم درسنامه میخوام چیکار؟

مرور کردن:

امروز یه درسی رو میخونی هفته دیگه یادت نیست.

میدونم چقد تلاش میکنی تا به فصل زیستو یاد بگیری اما هفته دیگه انگار اصلا نخوندی.

یه دفتر میزاری خط کشیش میکنی.

هر روز هر چی میخونی یادداشت میکنی و تو این بازه ها که بهت میگم مرور میکنی.

یک روز بعد

یک هفته بعد

یک ماه بعد

سه ماه بعد

اینجوری درس تا یه سال دیگه تو ذهنته.

مثلا امروز گفتار یک گوارش رو میخونی فردا مرورش کن سریع در حد 20دیقه.بعد هفته بعد و ... همونایی که بالا نوشتم برات.

وقتی تست میزنی اوناییکه نکته داره نکتشو بنویس تو جزوت.اگه خیلی نکته داشت یا سخت بود کنارش یه ستاره بزن.موقع مرورت یا آخر دست موقع جمع بندی این ستاره دار هارو میخونی.

پس هیچ نکته ای جا نمیمونه.

ساعت خواب:

ببین از ساعت 9 تا 2شب هر ساعتی که میخوابی انگار دوساعت خوابیدی.

یعنی چی؟

مثلا تو 3شب تا 8 صبح میخوابی.

چندساعن خوابیدی؟ 5ساعت

من ساعت 9 تا سه شب میخوابم.

من چندساعت خوابیدم ؟10ساعت انگار خوابیدم.چون قبل نیمه شب خوابیدم.

اصلا یه شب ساعت 10 بخواب.بهت قول میدم 2نصفه شب بدون آلارم گوشی خودت سرحال بیدار میشی

افسردگی و غمگینی:

وقتی آدم ناراحت و غمگینه اصلا حال و حوصله درس خوندن نداره.یه تست غلط که میزنه دوس داره کلشو بکوبه به دیوار.

یه روز نمیدونم واسه چی خیلی خوشحال بودم.اومدم دینی خوندم.

باورم نمیشد منی که یه درس رو تو 4ساعت میخوندم اونرور تو نیم ساعت تمومش کردم.

میدونی چرا؟؟؟؟

چون خوشحال بودم. چون فکرو خیال نیومد سراغم تو اونروز.

آدم افسرده اگه دنیا رو بهش بدی باز میگه که چی؟

چطور شاد باشی تا این فکرای چرت بره؟

قرص و مشاور و فلان فایده نداشت.

فقط چیزایی که بهم آرامش ابدی داده.

1:شکر گذاری:میری کتاب معجزه شکر گذاری راندا برن رو دانلود میکنی و هر روز تمریناتش رو انجام میدی.به جان مادرت قسمت میدم فاطمه انجام بده.

من خودم داشتم از افسردگی میمردم خودکشی فکر صبح و شبم بود اما شکر گذاری حالمو خوب کرد.

فقط برنامه میخوای ؟

کسایی که ما دوستشون داریم هیچ‌وقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم

2-ببین شهرتون چقد بزرگه.کشورمون و بعدش جهان.میبینی کره زمین چقد بزرگه اما از توی فضا فقط یه نقطس.یه عالمه سیاره و ستاره و کهکشان. همه اینهارو خدا آفریده.ببین خدا چقدر قدرتمنده😍😍

زیست که خوندی عشقم😘میبینی پر بدنمون سلوله و نمیشه با چشم غیر مسلح ببینیمشون.حالا تو هرسلول فک کنم 2 متر DNA وجود داره.فکرشو کن یه صدارو که میشنویم چقد پیام های عصبی زود ارسال میشن و در لحظه صدارو میشنویم.

بعد هر گناه توبه که میکنیم خدا مارو زود میبخشه و از مادر هم بهم مهربون تره.

حالا همین خدای قدرتمند و مهربون و بخشنده بهت گفته من دوستتم و از رگ گردن بهت نزدیک ترم.

همین خدا گفته اگر بندگان گناهکار من بدونند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت اونها هستم از شدت شوق میمردند.

پس ببین چه رفیقی داریم. کسی که پشتش به همچین رفیقی گرمه دیگه نگران نیست.

مثلا تو قسط وامتو نداری بدی اما دلت گرمه به رفیق پولدارت که هواتو داره.

الان باید به خدا توکل کنی.

باید بگی خدایا من به تو توکل دارم یعنی اعتماد و اطمینان دارم که کمکم میکنی.

مثلا بگو خدا بهت اعتماد دارم که کمکم میکنی تستارو یاد بگیرم.خدایا تو قدرتمندی اطمینان دارم که که منم قوی میکنی تا وقتی خسته شدم ادامه بدم.

واسه همه کارات اینو به خدا بگو.بعد چند وقت میبینی تو چقد به خدا اعتماد داری و پشتت گرمه.دیگه نیاز به هیشکی نداری.میدونی چقد دوستت داره.دیگه با هر مشکلی فرو نمیریزی.

استرس و اضطراب:

هر راهی رو بگی رفتم قرص خوردم اما  فایده نداشته فقط یه راه جواب داده اونم به سمت خدا رفتنه.میدونم دلت پره اما با خدا آشتی کن.

اگه بدونی خدا چقد دوست داره.

باخودت میگی اگه خدا منو دوست داشت تو این وضعیت نبودم.

یه کم فک کن لطفا.

اگه من یا تو قبول نشدیم تقصیر خداس؟؟

تقصیر خداس که ما تو مدرسه پایین شهر درس خوندیم؟

تقصیر خداس که تا لنگ ظهر خوابیم؟

تفصیر خداس که پدر و مادرمون تو بی پولی به دنیامون آوردن؟

که الان پول مشاور و کتاب نداریم.

تقصیر خداس که مردم بیفرهنگن اگه بری روانشناس بهت میگن روانی؟؟

نه نه نه.

چه کسی مثل خدا تو زندگیت داری که هرموقع شب و روز صداش بزنی به حرفات گوش بده ؟

همین الان شروع کن با خدا حرف بزن هرچی میخوای بهش بگو اصلا دوساعت حرف بزن.گریه کن.بعدش دلت آروم میشه.میدونی عزیزم همین که میتونی گریه کنی یه نعمته.

من اتاق جدا ندارم اگه گریه کنم همه میبینن.غرورم نمیذاره.گاهی بغض خفم میکنه و نمیذاره غذا از گلوم رد بشه.

ببین به این کارت میگن مقاومت.... برم توی فلان مسیر که زجر بکشم؟ از کجا میدونی قراره زجر بکشی؟ ..قرار ...

جانم کمک پرستار نمیتونه پرستار بشه 

برای پرستار شدن باید کنکور قبول بشی و مدرک بگیری 

که البته رتبه خوبی هم میخواد 

ولی بدون شک بقیه حرفاتون کاملا درسته 

واقعا از واو به واو حرفاتون دلسوزی معلومه 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

توی کلاس ما بچه ها به خاطر علاقه اشون تو سن ۲۵ سالگی اومدن کنکور دادن و پزشکی میخونن یکی ۲۷ ساله یکی فوق دانشگاه امیرکبیر یکی خواجه نصیر 

خودتو عقب ندون و حتما تلاشتو بکن کساییکه میگن نمیشه نمیتونی اصلا سمتشون نرو انقدر از مشاور تا فامیل به من این حرفهارو زدن من مریض شدم ولی روی پام ایستادم هرجا هم ناامید شدی یاد این جمله بیفت خدا هیچ تلاشی بی نتیجه نمیزاره 

دکتر کوچولو
2810