2777
2789
عنوان

امروز رفتم سیسمونی خریدم.... بعد مادرشوهرم گفت.......

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 27 پست
بدون گهواره، و تخت کمد  شد ۳۰ تومن

اوه یا خدا 

بنظرت من شروع کنم چیزای ریزو و کوچیکو بگیرم بعد تقریبا تا دو سال بمونه مشکلی براشون پیش میاد خراب میشن مثلا پستونک و شیشه شیر اونت خودش میشه یک و نیم یا لباس رنگ خنثی صفر و یک ودو

نمیخوام همش بیفته گردن مامانم اینا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اوه یا خدا  بنظرت من شروع کنم چیزای ریزو و کوچیکو بگیرم بعد تقریبا تا دو سال بمونه مشکلی براشو ...

یکی دو سال خراب میشن. ی تیکه طلا بخر بزار کنار. لباسم بگیری لکه زرد میفته 

همتا اسم خـودمه♥

منم نگرفتم نه صندلی ماشین نه صندلی غذا نه کالسکه بعدا ک لازم شد همسرم گرفت

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم

مینی واش گرفتم گذاشتم خونه مامانم اینا 

سه تومنم جمع کردم برا کالسکه باز باید جنع کنم سرویس کالسکه جنس خوب بخرم 

فعلا چیزایی که خراب نمیشه رو دارم اوکی میکنم 

که انشالله اونموقع فقط بمونه  تخت و کمد

ه عزیزم خیلی هم خوبه ... همین کارو کن

تو چی گفتی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
مینی واش گرفتم گذاشتم خونه مامانم اینا  سه تومنم جمع کردم برا کالسکه باز باید جنع کنم سرویس کا ...

اره کالسکه رو بخری خوبه ولی لاتکس شیشه خراب میشه. اصلا شایدم نیاز نشه. 

حالا لباسم خواستی بخری سفید نخر مثلا قرمز بگیر یا زرد یا این جنسای کبریتی سرهمی های طرح جنگل و... 

یا مثلا سرویس غذاخوری میتونی بگیری

حوله و تن پوش رنگ غیر سفید 

سرویس وان 

همتا اسم خـودمه♥

مینی واش گرفتم گذاشتم خونه مامانم اینا 

سه تومنم جمع کردم برا کالسکه باز باید جنع کنم سرویس کالسکه جنس خوب بخرم 

فعلا چیزایی که خراب نمیشه رو دارم اوکی میکنم 

که انشالله اونموقع فقط بمونه  تخت و کمد

اشتباهت این بود که اونا اصلا نباید میفهمیدن تو کی میخوای بری خرید که بگن ماام بیایم ،از قدیم گفتن دوری دوستی ،اجازه ورود به حریم خصوصیت رو نده تا دخالت نکنن احترام بینتون هم حفظ بشه

عزیزم مبارک باشه 

منم معتقدم  پدر دختر وظیفه ای نداره 

پدر بچه باید بخره 

حتی پدرم هم اگر یکروز بخره سیسمونی رو پولشو میگیرم برای خودم طلا میخرم تا برای بچه سیسمونی چون بابای من درقبال من مسوله نه  بچه من