2777
2789

شوهرم دوستم داره همه چی برام می‌خره دوستم داره اصلا اون برقو تو چشماش میبینما بیخیال همه اخلاقای بدش میشم ولی خیلی بی اعتماده نمیدونم محبتش کمه فکر میکنه ولش میکنم میرم ترو خدا راه حل بدین اگه برین تاپیک قبلیمو هم ببینین متوجه همه چی میشین

میشه بپرسم تعریفت از مرد خوب چیه؟

شکاکه،ازادی عمل بهت نمیده،کتکت میزنه،مسئولیت پذیر نیست

اینا رو از تایپیکات فهمیدم که شوهرت اینجوریه

چه اخلاق های خوبی هم داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ی جور خلع عاطفی که بیشتر ریشه در بچگی داره به احتمال زیاد از سمت اطرافیان دچار بی توجهی شده الان نمیخواد شما ترکش کنید یا بهش بی توجه باشید به نظرم بهش خیلی محبت کنید که از جانب شما خیالش راحت باشه🌷

عزیزان میشه ازم حمایت کنید و عضو کانال بشید خیلی ممنون❤️❤️❤️. @jbvjkbgfjjbjkbbseyiojbfti
میشه بپرسم تعریفت از مرد خوب چیه؟ شکاکه،ازادی عمل بهت نمیده،کتکت میزنه،مسئولیت پذیر نیست   ...

نه خب یه روزایی خیلی بیش از حد بهم محبت میکنه طوری که من دوباره عاشقش میشم

نه خب یه روزایی خیلی بیش از حد بهم محبت میکنه طوری که من دوباره عاشقش میشم

به نظرت این طبیعیه که یه روز کتک بخوری یه روز بهت بیش از حد عشق بورزه؟ 

یه رابطه سالم رابطه الاکلنگی و بی تعادل و بی ثبات  نیست ، همسرت حتما باید تحت مشاوره قرار بگیره ، لازمه اش هم اینه که خودش  بخواد تغییر کنه 

شما تا یه حدی میتونی بهش کمک کنی ولی اصل خودشه 

همه ی اینا همش میبوستم نازم میکنه ولی یه روزایی خشمش جوری میشه که قابل کنترل نیست

ببخشید رک می گم ولی شوهرت نرمال نیست.

اینکه یه روز خوب باشه یه روز بد علایم بیماری مرزی هستش

اینکه شکاک هست ممکن پارانویید داشته باشه

البته در حدی نیستم که نظر بدم درمورد افراد و مدرک روانشناسی ندارم ولی یکی اینکه درمورد اینا بخون 

دوم اینکه فقط خواستم بگم طبیعی نیست

2810