2777
2789
عنوان

چه سایزی دوست دارین؟ 🙆‍♀️🧍‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 97 پست
۴۲ تپل نیس البته بستگی ب قل هم داره من ۱۷۰ هستم تقریبا با اینکه ۴۴ م همه میگن توپری

من160 هستم. 44بودم.42شدم.

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

من160 هستم. 44بودم.42شدم.

توپر رو به تپلی😍😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردمم نه پز ندادم من خودم دندونام اوکی نبود ارتودنسی کردم اعتماد ب نفسم خیلی بیشتر شد ب خاطر ا ...

آره گلم  راست میگی 

خودمم یکی دوتا کار جزیی انجام دادم توی ظاهرم خییلی خوشکلتر شدم اعتماد به نفسم رفت بالا مثلا قبلا موهامو همه رو جمع میکردم میبستم خیلی ساده بودن موهام ولی الان مدلای مختلف میدم خیلی بهتر شدم

الانم دارم رو شکمم تمرکز میکنم که تختش کنم میدونم خیلی حس خوبی بهم میده راحت کراپامو میپوشم دیگه 

اگه بتونم سینه هامم بزرگتر کنم خیلی عالی میشه دیگه 

راستی میتونم درخواست دوستی بهت بدم 

خیلی حس خوبی ازت میگیرم 🫂

من 38

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من ۳۸ هستم همیشه لباس تن مانکن سایزم میشه😎

خواهر حبیب تو واقعیت هم تو دلبرو هستی ،کلا همه جا هستی خوشم میاد ازت عروس ننم میشی؟  

من باتو پراز نورم من باتو پراز راز من بی‌تو ولی حنجره ای خالی از آواز، (جنگ بلد ولی صلح طلب) (اصیل که باشی اهل خودنمایی نیستی)

منم ۳۶ همیشه تو مرکز خریدا لباسای تن مانکنو برا من میزارن

دیدم همه شدن ۳۶ بزار منم بگم کی به کیه😉😉😉

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خواهر حبیب تو واقعیت هم تو دلبرو هستی ،کلا همه جا هستی خوشم میاد ازت عروس ننم میشی؟    

اینهمه ادم اینجاست چرا من عروس ننت بشم؟!😌

حیف شد دیر اومدی

متاهلم😂

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..چرا امضای منو خوندی؟؟؟!😌
اینهمه ادم اینجاست چرا من عروس ننت بشم؟!😌 حیف شد دیر اومدی  متاهلم😂

هممیشه شادو شنگول منگول باشی انشالله

هرجا می‌بینمت خندم میگیره از عکس پروفت

من باتو پراز نورم من باتو پراز راز من بی‌تو ولی حنجره ای خالی از آواز، (جنگ بلد ولی صلح طلب) (اصیل که باشی اهل خودنمایی نیستی)