2777
2789

پسرمو ختنه کردیم ب روش حلقه امروز ششمین روزه ک ختنه شده.

حلقه پسر شما کی افتاد؟

ایا کار خاصی کردین ک بیوفته؟!

و ایمکه بعد ختنه قطره استامینفون دادن ک بدیم.الان تموم کرده.باز باید بگیریم بدم بهش یا دیگه نیاز نیست؟!

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

والا من پسرمون ختنه کردم ولی با بخیه 

بعدم یکم پرس جو میکردی بعد میرفتی به این روش ختنه ش میکردی آخه حلقه؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا دست به حلقه نزن خودش باید بیفته 

استامينوفن به خاطر درد بوده که بعید میدونم بعد از شش روز هنوز درد داشته باشه دیگه نده 

فقط اگه پمادی چیزی داده همونو براش بزن

اگرم نداده که هیچ

مبارک باشه، چند وقتشه؟ 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تترا و ویتامین A.dزدی؟؟؟ 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
والا من پسرمون ختنه کردم ولی با بخیه  بعدم یکم پرس جو میکردی بعد میرفتی به این روش ختنه ش میکر ...

من لیزری ب همراه بخیه انجام دادیم برای پسرم و راضی ام 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
والا من پسرمون ختنه کردم ولی با بخیه  بعدم یکم پرس جو میکردی بعد میرفتی به این روش ختنه ش میکر ...

دکتر خودش انتخاب کرد.گفت حلقه بهتره منم گفتم هر کدوم بهتره انجام بدید

اصلا دست به حلقه نزن خودش باید بیفته  استامينوفن به خاطر درد بوده که بعید میدونم بعد از شش روز ...

اره پماد داده میزنم روزی چندین مرتبه.

ممنون ۳ماهشه

حلقه که خیلی بهتر از بخیه هست 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حلقه که خیلی بهتر از بخیه هست 

هرکیو دیدم حلقه گذاشت هم زودافتاد هم عفونت کرد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم