2777
2789
عنوان

درباره کرم منافذ و جوش چی میدونین

97 بازدید | 9 پست

سلام دخترا ،این کرمایی که تبلیغ میکنن بجز کرم معجزه ،میگن برای جوش و برای منافذ بازه چجوریاس ،کسی استفاده کرده نتیجه دیده باشه تبلیغات و پیج وکانال محصولات کرم جوش منافذ خیلی زیاد شده میگم نکنه بخای خوبش کنی بدترش بکنی بدبخت خودت بکنی ،کسی تجربه داره بگه  یکیه میگه تضمینی کرم میدم 500تومن 😐نه کانال داره کلا نه کانال رضایتی مرسوله ای چیزی

همشون تبلیغه  تنها سرم و اسیدی که میتونم بهت پیشنهاد کنم اوردینری که معجزه میکنه😍

سرم استفاده کردم زیاد جالب نبوده ولی این سرمی که میگین قیمتش چنده کاراییش فقط برای جوشه یا منافذ باز پوست یا چی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم استفاده کردم زیاد جالب نبوده ولی این سرمی که میگین قیمتش چنده کاراییش فقط برای جوشه یا منافذ باز ...

هم جوش هم منافذ باز 

قیمتش دیج.ی کالا زده ۷۰۰ اما آدم می‌ترسه تقلبی باشه 

یه پیج مطمئن میشناسم که داره 

خواستی برات معرفی میکنم 

سرم استفاده کردم زیاد جالب نبوده ولی این سرمی که میگین قیمتش چنده کاراییش فقط برای جوشه یا منافذ باز ...

سرم نه اینا یه نوع اسید هستن که اگه بتونی مناسب پوستتو از یه جای معتبر بگیری عالیه

یه اسید سرم پیلینگ هست لایه برداره من اونو استفاده نکردم ولی بیش از حد تعریفشو میکنن اطرافیان به حدی قویه که هفته ای یک بار یا دوبار استفاده میشه درحد ۵ دقیقه بعد میشورن 

سرم سرم سالیسیلیک اسید آبرسانی میکنه پوستو اینو دارم خیلی خوبه ضد چروک هم هست بعدش باید مرطوب کننده بزنی من هم پوستم رو صاف و یکدست و نرم کرده هم اینکه منافذو بسته ۷۰۰ و خورده ای گرفتم 

بهت پیشنهاد میکنم بگیری البته قبلش با یه مشاور پوست صحبت کن

سرم نه اینا یه نوع اسید هستن که اگه بتونی مناسب پوستتو از یه جای معتبر بگیری عالیه یه اسید سرم پیلی ...

عزیزم منم می‌خوام سالیسیلیک اسید رو بگیرم 

واسه منافذ پوست 

پوستم چرب هست، شما دوستتون چطوریه؟ 

از کجا تهیه کردین؟

عزیزم منم می‌خوام سالیسیلیک اسید رو بگیرم  واسه منافذ پوست  پوستم چرب هست، شما دوستتون چ ...

من پوستم خشکه میزنم بعدش مرطوب کننده کلینیک میزنم خیلی خوبه

ولی برای پوست چرب نمیدونم و از یه لوازم آرایشی فروشی معتبر که همه وسیله هاش برنده گرفتم