2777
2789
عنوان

چجوری مرد پولداری جذب کنم؟

115 بازدید | 14 پست

جذب چجور دخترایی میشن؟ 

یا بذارید اینطور بگم من وضع مالیم و‌تحصیلاتم متوسطه  شاغلم کمی پس انداز دارم ۲۳ سالمه خانوادمم خوبن ظاهرم هم خوبه متوسط رو‌ به بالا…

دوست دارم با یه مردی که دستش به دهنش می‌رسه (به شرط اخلاق خوب) ازدواج کنم 

چه کارای کلی و جزیی انجام بدم که برای خودم و‌ ازدواجم خوب باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ما ی آشنا داریم زندگی درب داغون بی پول 

واس دوتا پسراش دوتا عروس پولدار پیدا کرد 

حالا هم دنبال اینکه دخترشو بده ب ی پولدار 

😂😂😂بخدا میگم اینا مهره مار دارن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

خواهر جاریم وضع خانوادش متوسطه و چند روزه با پسری که وضعش توپه نامزد کرده همیشه هم حرفش این بود من فقط با مرد پولدار ازدواج میکنم 

هدف اول و آخرش پول بود که گیرش اومد

درخت از ریشه آب میخوره🌳🌴                                        انسان از قلبش❤️❤️

ظهرت خانومانه و باکلاس باشه 

ارزون پوش نباشی 

خوشگل باشی ولی ازینایی ک دائم ارایش غلیظ دارن و اینا نباشی 

جاهای باکلاس بری و بیای 

مرموز باشی 

تا پسرای پولدار دیدی زود جلوشون وا ندی و با تکنیک و سیاست رفتار کنی و خیلی چیزای دیک

ولی درکل باید با ینفر باشی ک کنارش خوشحال باشی من دوتا دوست‌پسر داشتم تاالان دوتاشونم پزشک و پولدار منتها با هیچکدوم نتونستم کنار بیام 

ازونور فقط با یکی از خاستگارهام دلم راضی شد آشنا بشم ک پزشک و اینا نبود ولی پولدار بود و ازش خوشم اومده بود ک اونم بعد از شناخت دوماهه متنفر شدم ازش 

درکل نباید فکر کنی پسرای پولدار فقط جذب قیافه و هیکل میشن نه اتفاقا جذب رفتارات میشت و کم محلی‌هایی ک بهشون میکنی چون خیلی از دخترا جلوشون وا میدن وقتی میبینن ی دختری محلشون نمیده با خودشون میگن وای این دیگ کیه ک من ب چشمش نمیام. 

و اینکه اصلا هم فکر نکن دیگ ی پسر پولدار پیدا شه دیگ اوکیه و ته خوشبختیه گاها میبینی مثل این کسایی ک توی زندگیم بودن پولدارنا ولی از لحاظ اخلاقی پوچن و محبوری گودبای کنی باهاشون

ظهرت خانومانه و باکلاس باشه  ارزون پوش نباشی  خوشگل باشی ولی ازینایی ک دائم ارایش غلیظ د ...

آره اخلاق که واقعا شرطه

ولی اگه بهشون کم محلی کنم و‌ وا ندم شاید اصلا آشنایی شکل نگیره

پسرا یکم ترس دارن از پیشقدم‌ شدن 

نباید نخ بدیم؟؟اصلا چجوری نخ بدیم؟ 

آره اخلاق که واقعا شرطه ولی اگه بهشون کم محلی کنم و‌ وا ندم شاید اصلا آشنایی شکل نگیره پسرا یکم تر ...

والا واسه من ک دوتا دوسپسرم خودشون با وجود همون کم محلیا پیشقدم شدن و پیام دادن و سرحرفو بازکردن و اینا 

اما خاستگارم اول خونوادش اومدن بعد خودش پیشقدم شد 

نگران نباش واقعا خوششون بیاد میان سمتت

وضع مالی خانواده خودت چجوری بود؟

پدرم فوت شده ۱۵ سال پیش و وضع مالیمون عادیه خونه‌مستاجریم یه ماشینم داریم 

صورت و هیکلمم خوبه ن عاااالی و بی‌نقص ولی خوبم 

دانشجوی مامای‌هم هستم 

ببین چ بیوگرافی دادم بهت🤣