دختر زیر ده روزش بود چشماش در حد صدم ثانیه چپ میشد هرچی به بقیه میگفتم ، گفتن چشم نوزاد همینطوریه طبیعیه من و همسرم گوش نکردیم بردیم دکتر تو نوارمغز فهمیدیم تشنج بوده
پسرم سه ماهش بود موقع تعویض پوشک یکی از پاهاش ارزش خفیف داشت جوری که با چشم دیده نمیشد اتفاقی دستم رو پاش بود متوجه شدم اما دست گذاشتم روش متوقف نشد اونم تو نوار معلوم شد تشنجه
هیچ کدوم از بچه هام تو این حالت ها نه خیرگی داشتن نه بی حالی نه مایع از دهنشون اومد کاملا طبیعی بودن
دکتر بچه های من خانم دکتر کریم زاده بود هر دوتا بچه هام یکی سه هفته یکی یکماه زودتر به دنیا اومده بودن و خونشون با من ناسازگار بود و زردی بالا ومقاوم داشتن که احتمالا تشنجشون از همین بود
کسایی رو تو مطب میدیدم که فکر میکردن حتما تشنج باید بعد تب بالا باشه یا حتما تشنج باید بچه بیفته رو زمین شدید بلرزه و از دهنش کف بیاد نمیدونستن این مدل تشنج ها هم هست که اصطلاحا پنهانه و با نوار تایید میشه چون متوجه نشده بودن بچه هاشون همه از احاظ رشد مغزی و در نهایت جسمی عقب افتاده بودن
کلا پریدن نوزاد طبیعیه تو ۹۰ درصد مواقع اما با توجه به شرایط خودم و کسایی که تو مطب دیدم تو این چندسال بد نیست آدم هوشیار باشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه فیلم بگیر که دکتر بتونه از رو فیلم هم نظر بده
ببین من و همسرم یک چیزایی دیدیم تو این مدت تو مطب خانم دکتر که گاهی وقتا یهو همسرم میاد دستای منو میبوسه میگه من سلامت بچه هام رو مدیون تو هستم بعد از خدا و خانم دکتر