زنداداشم اصن جهاز نداشت ما گفتیم رسم داریم جهاز با عروسه باباش قبول نکرد آخرش قرار شد خودش با درامد خودش بخره تقریبا یه چیزایی خریده یخچال تی وی اینا خریده یه مشت ریزه میزه مثه برقیای کوچیک و ظرف و ظروف مامانم میخواد از جهاز من برداره بهش بده 😫 من اونا رو با کلی ذوق و شوق خریدم میگه حالا تو که خواستگار نداری میخوای چکار
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چقدر شماها مردم بدی هستید من راه حل خواستم که ندم شما میگید بده 😒
رک و راست بگو نمیدم داداش خودش بخره با مادرت صحبت کن رودربایستی نداری که
(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
دیگه وقتی راضی نیستی ب نظرم درست نیس زن داداشت ازاون وسایلا استفاده کنه.تازه همین موضوع باعث کینه واختلاف میشه شایدکارخوبی باشه ولی به کدورت بعدش نمیارزه.
چقدر شماها مردم بدی هستید من راه حل خواستم که ندم شما میگید بده 😒
من میگماگر چیزی هست که جدیدترش اومده بده و بگو باید برام بخری . ولی اگر نیست بزار تو کمد و قفل کن . ولی دوست من به زن داداشش نداد الان ۲۰ سال میگذره و دوست من هنوزم مجرده در حالی که همه فکر نکردیم حتما ازدواج میکنه چون خشگله