مطمعنی برای واکسینه هست من پسرم بیست و سوم واکسن ۱۸ماهگی زد یه روز تب کرد
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
به نظرم اگه فردا هم تب داشت ببر دکتر چون بهداشت هم میگه نهایت سه روز تب برای واکسن هست
یعنی اگر فرداشب تب داشت پس فردا ببرم؟چون صبا چک میکنم تب نداره.
بذار شاید ایشالله دیگه فردا شب تب نکرد پس فردا ببر ولی مواظبش باش