2777
2789
عنوان

ازمایش نقص سیستم ایمنی

275 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

تا حالا برای بچه هاتون ازمایش نقص ایمنی igm،igeو…انجام دادین؟پسرم مدام مریض میشه و بیمارستان بستری میشه پارسال ۳ بار بستری شد 

امسال هم دوبار،بخاطر انفولانزا و ویروسای جدید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره،ولی دکترش میگه الرژی بچه هارو مستعد به زود مریض شدن میکنه نه اینکه بستری بشن

دختر منم آلرژی داره وضعش همینه.. اما بستریش جز یه بار نکردن همش. دکترشو عوض کردی؟ بذار متخصص های دیگه هم نظرشونو بگن ببین چی میگن

دختر منم آلرژی داره وضعش همینه.. اما بستریش جز یه بار نکردن همش. دکترشو عوض کردی؟ بذار متخصص های دیگ ...

بله خیلی دکترشو عوض کردم ولیهمه میگفتن چیزی نیست تا اینکه خودم دکتر شیاری متخصص روماتولوژی رو پیدا کردم و اون ابن ازمایشارو نوشت واسش جوابش دیر اماده میشه

موسسه نقص ایمنی سپید به‌عنوان یک موسسه خیریه، در زمینه حمایت از بیماران مبتلا به نقص ایمنی فعالیت می‌کند. شما می‌توانید از طریق سایت، اپلیکیشن و اینستاگرام انجمن از خدمات آن بهره‌مند شوید و در صورت تمایل، این موسسه خیریه را به سایرین معرفی کرده و به بهبود شرایط بیماران کمک کنید.