2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال لوزشو عمل کردیم، ذره ای فرق نکرد. میگن آلرژی شدید داره، سینوزیت مزمن داره، مدام آنتی بیوتیک ...

منم انقدر آنتی بیوتیک مصرف کردم الان بدنم به آنتی بیوتیک جواب نمیده،مقاوم‌ شده

پنیسیلین های قوی که به فیل میزدی خشک میشد

ولی بی احتیاطی کردم سینوزیتم برگشت

مواظب باش مخصوصا وقتی از حمام میاد بیرون یا تو هوای سرد که حتما خودشو بپوشونه

باشد که کشورمان از جهل، فقر، خشکسالی و‌ غم به دور باشد🌱
والا بچه من تا قبل اینکه بره مدرسه نهایت سالی دوبار مریض میشد از وقتی رفته مدرسه الان کلاس دوم یکسره ...

ای بابا. خدا کمک کنه واقعا.ما خداشاهده از نوزادیش روز خوش ندیدین، بچم هر روز هرروز عذاب، من گریه و حرص و جوش...

۲۲

خب شما الان متوجهی میتونی خودت رعایت کنی و یا پیگیر طب سنتی باشی که جواب میده.پسر من کوچیکه و گرما و سرما رو رعایت نمیکنه، چون آلرژی داره دارو گیاهی هم میترسم براش بدم

خب شما الان متوجهی میتونی خودت رعایت کنی و یا پیگیر طب سنتی باشی که جواب میده.پسر من کوچیکه و گرما و ...

من آدم به شدت گرمایی هستم از حمام میام مستقیم جلو اسپیلیت میشینم عادت ندارم از حوله هم استفاده کنم

طب سنتی هم حوصله میخواد من طاقتم کمه حتی حوصله قرص خوردن ندارم🚶🏻‍♀

منم انقدر آنتی بیوتیک مصرف کردم الان بدنم به آنتی بیوتیک جواب نمیده،مقاوم‌ شده پنیسیلین های قوی که ...

ای بابا مراقب باش دیگه انشاا... که حل میشه دیگه برنمیگرده.

خدا شاهده انقد میپوشونمش.از سرمانیس اصلا برا پسر من چون تابستون و زمستون نداره همیشهه همینه وضعیتش

ای بابا مراقب باش دیگه انشاا... که حل میشه دیگه برنمیگرده. خدا شاهده انقد میپوشونمش.از سرمانیس اصلا ...

ان شاءالله مشکل پسر شما هم حل میشه خیلی سخته برا بچه مگه چقدر تحمل درد داره💔

من آدم به شدت گرمایی هستم از حمام میام مستقیم جلو اسپیلیت میشینم عادت ندارم از حوله هم استفاده کنم ...

وااااای.  دختر خوب همین یه مورد آدم سالمو به هزار جور درد میندازه دور از جون.سلامتی بزرگترین نعمت خداس مراقبش باش