2777
2789
عنوان

شپش

88 بازدید | 7 پست

دوستان توروخدا کمکم کنید من ادم حساسیم الان ۵۰ روزه زایمان کردم الان دوهفته ست فهمیدم شپش دارم کارم شده گریه هم راه رفتم الان تو سرم وقتی شونه میکنم فقط پرز یا موخوره میبینم هیچی نداره ولی الان بعد ۱۴ روز یکی رو پتویی ک اصلا ازش استفاده نکردم شوهرم استفاده کرده فقط دیشب استفاده کردم دیدم دارم دیونه میشم و مطمئنم هیچی تو سرم نیست میخوام پتو هارو بدم خشکشویی قالیهارو بدم بشورم دیگه چیکار باید انجام بدم افسردگی بدی گرفتم 

چقد حساسی. چیزی نیس که بخاطرش قالی بدی بشورن.

ب نظرم بیشتر هورمونهای خچدت ب هم ریخته و دنبال بهانه ای تا گربه کنی یا عصبی بشی. و این بعد زتیمان طبیعیه. گرمی جات بخور

برای شپش هم اگر بتونی چند مرحله سرت رو با پودر دستی بشور. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

برو داروخونه بهت اسپری و شامپو مخصوصشو میدن 

قالی رو هم نمیخواد بدی بشورن 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه بچه بودم شپش گرفتم مامانم تک تک لباسا و پتو همههههه چیو تو اب  داغ گذاش بمونه بعد شستتت

بعد منو هم میبرد تو افتاب تو سرمو میگشت دونه دونه شپشارو میکشت 

شامپو و شونه مخصوصشم از دارونه خونه بگیر استفاده کن

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

یه شونه شپش از داروخونه بگیر. دندونه های فلزی نزدیک ب هم داره. با اون هم شونه کن موهاتو. حساس نشو بابا

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

من روزی ۴ بار با این شونه ریزا مخصوص شپش انجام میدم هروز هم سرمو با شامپو و اسپری شپش میشورم دیگه اصلا چیزی تو سرم نیست ولی تو خونه میبینم ۱ دونه دیونه میشم اینا ک از خون تغذیه میکنن پ چجوری تو خوته میبنم شبیه سوسک ریزن