2777
2789
عنوان

راهکار پاک کردن سیاهی قابلمه

57 بازدید | 7 پست

رد شعله روی قابلمه چدن رنگ روشن. امروز خودم امتحان کردم .اول یکم وایتکس با انگشت زدم نرفت بعدشستمش . جوش شیرین زدم روش. یکم مالیدم سیاهی ک بخاطر شعله گاز بود رفت .گفتم بگم شاید ب دردتون خورد.  قابلمه من صورتی روشن .یهو دیدم شعله گاز زیاد بوده سیاه شده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سیاهی کف قابلمه رو خواستید با صابون وسیم کامل پاک میشه قابلمه های الومنیومی رو من دم عید با صابون وسیم ظرفشویی میسابم اگقدر تازه میشه 

البته قابلمه روحی ضرره برای بدن استیل بهتره 

هم کف از بیرون هم بدنه. بدنه قابلمه ک رنگیه . حالا یا چدن یا تفلون

اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شاید با سیم ظرفشویی بره 

اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شای ...

نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خیلی خوب بود خخخ 

نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خی ...

مال مامانم چدن نیست باز نمیدونم من منظورم بیشتر کف قابلمه اس ولی کفشم سفید بشه باز سیاه میشه