2777
2789
@niniyar_1         @niniyar_2         @niniy ...

کاره خوبی کردی صدا کردی بلکن به شما ی تذکر خوب بدن! چون فقط شما نیستی که من دارم با بقیه هم حرف میزنم و میبینی که بقیه هم مثل من دارن مودبانه صحبت و بحث میکنن! مثل شما دنبال بحث ترک و فارس راه انداختن نیستن! نی نی یار بیاد خودش بررسی می‌کنه!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
@niniyar_1         @niniyar_2         @niniy ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

نی نی یار این تایپیک ی تایپیک فرهنگی با موضوع اسم های ترکی هست اینجا داریم صحبت میکنیم با همدیگه و همه احترام همدیگه رو حفظ میکنن و مودبانه با هم صحبت میکنن و حرف میزنن به جز این خانم که جواب صحبت هارو با بی‌ ادبی میدن و دنبال درست کردن بحث ترک و فارس ! هیچکسی به ترک ها توهین نکرده نه من و نه بقیه کاربرها بلکه من گفتم ترک ها عزیز هستن چون دوست های ترک نازنینی دارم ولی ایشون تنش درست میکنه من جوابش رو نمیدم لطفا دو تا پست آخرش رو ببینید ! ممنون نی نی یار 🙏

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از دوره پهلوی و تو دوره قاجار و قبل ترش کتب درسی تا جایی که من میدونم فرق می‌کرده! حتی سبک نوشتن ...

@niniyar_1    

@niniyar_3   @niniyar_2    

ببخشید دوباره تگ میکنم♥️🙏🏻ایشون کلی توهین کردن وقتی دیدن شمارو تگ کردیم آخرش میگن قصدم توهین نبود 

میتونین پیام های قبلشو ببینین که چقد توهین کردن 

پیاماشون هس 

ممنونم