2777
2789
چون ایران فقط ازفارسا تشکیل نشده چرافکرمیکنیدایرانیاهمشون بایدفارس باشن یاشاخه ای ازفارس ؟

جوابتون ربطی به سوال من نداره،شایدم من واضح ننوشتم،خب بیین همه لهجه ها و زبونای ایرانی تشابهاتی دارن ،ریشه های مشترک دارن،فارسو بذار کنار،ولی ترکی نه ،انگار ی زبون کاملا جداست

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله زبانش جداست  منم میگم قرارنیس همه زبان یکسان داشته باشن

خب ببین همه وقتی تو یه جغرافیا زندگی میکنن تشابهاتی پیدا میکنن مخصوصا تو ارتباط که میشه زبانشون 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!

پدربزرگم منیژه را صدا میزد منیچه و مژگان صدامیزد موژدان آیا حالا میشد گفت موژدان و منیچه اسم جدیده😀😀😀

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
این مطالبی که من فرستادم برای دوره پهلوی 70 سال قبل و بعد انقلاب برای بچه های دوره ی راهنمایی هست اش ...

وقتی میگم تفکرات پان ترکی رو بیان میکنید گله نکنید اولا که قزوین اصلا ترک زبان یکدست نیست قزوین کلی مردم کرد لر فارس و ... داره همین طور ترک! زبان اصل و قدیمی قزوین زبانی شبیه کردی تاتی لری زبانی شبیه پهلوی ! بارها من حرف زدن قزوینی هارو دیدم !کشور جمهوری آذربایجان کلا سی سال تشکیل شده چه تاریخی داره که بخواد راجبش کتاب بنویسه و ادعای چیزی رو داشته باشه قبلش جزو ایران و ی مدت جزو روسیه بوده! ترکیه هم صد سال که سیستم جدیدش برپا شده برپایه تفکراتی آتاترک و پان ترکی! قطعا نمیاد چیزی که به ضرر خودش هست بگه! جالبه رسانه هی ترکیه بارها و مسولینش بارها گفتن که اهل این جغرافیا نیستن و از آسیای میانه اومدن به اینجا ! دیگه شما انکار میکنید خیلی جالبه!سعی کنید واقعیت تاریخ رو بخونید! نه اینکه هرکی ی پیج زده و هر خیال‌بافی به ذهنش رسیده میگه و شماهم بخوای به عنوان تاریخ بیانش کنی تو جاهای دیگه! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
خب ببین همه وقتی تو یه جغرافیا زندگی میکنن تشابهاتی پیدا میکنن مخصوصا تو ارتباط که میشه زبانشون  ...

شما کوردهستین حالا من یبارگفتم کوردا ازشاخه فارسن کوردا دعواکردن وگفتن نه ما کجا فارس کجا

سلام خوبین🙋‍♀️ی سوال بپرسم؟؟چرا کلمات ترکی ریشه ایرانی ندارن ؟؟تشابه ندارن با بقیه لهجه ها و زبونای ...

کلماتی که امروز حرف می زنیم بیشترشون ریشه شون عربی هست اش . حتی خط مون عربی هست اش . حتی تعداد حرف الفباء 32 نیست . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
شما کوردهستین حالا من یبارگفتم کوردا ازشاخه فارسن کوردا دعواکردن وگفتن نه ما کجا فارس کجا

دعوا داری دعوا داری🫤سواله درست مطرح کردم درس جواب بگیرم 

کلماتی که امروز حرف می زنیم بیشترشون ریشه شون عربی هست اش . حتی خط مون عربی هست اش . حتی تعداد حرف ا ...

زیاد از این بحثا سردرنمیارم ،بدون غرض هم گفتم 🌼اون روز تو تاپیک کلمات ترکی برام سوال شد،مرسی از جوابت

ببین کی به کی میگه تنش درست میکنی😂شما تنش درست میکنی که حرف پان ترکو مجسمه اشکانیان رو میاری وسط&nb ...

خیلی دلت میخواد اینجا بحث ترک و فارس و کرد و لر درست کنی ولی نمیتونی چون من اهلش نیستم!😊 والا من در نهایت ادب حرف زدم شما خیلی زورت گرفته که نمیتونی چیزی رو ثابت کنی افتادی به فحش دادن آره اونا بچه های خوبی هستن اتفاقا درس خونن و خونواده های خوب و باسوادی هم دارن ! فقط لطفا از روستاهای دور افتاده و پای کانالای باکو و ترکیه بلند شید و قاطی بقیه مردم زندگی کنید! ترکیه خودش بارها گفته از کجا اومدن و تو‌ اونجا ساکن شدن! شما هم هروقت رفتی آسیای میانه و تونستی ترک چشم سبز پیدا کنی بیا اینجا بگو ترکی! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
شمااول جواب منوبده خانم نه اتفاقا اصلا دعواندارم چون هم زبونات اینوگفتن دارم میپرسم 

چیو جانم بفرما

ببین کی به کی میگه تنش درست میکنی😂شما تنش درست میکنی که حرف پان ترکو مجسمه اشکانیان رو میاری وسط&nb ...

همین کارو بکن لطفا و ادامه نده چون من اصلا با شما صحبت نکردم و علاقه ای ندارم با آدمی مثل شما هم کلام بشم! من داشتم با کسی دیگه صحبت میکردم! 

2810