2777
2789
حالا چرا ترکی اسمای ایرانی هم هستن مثل دیانا رونیکا امیتیس

یعنی چی😐😐

طرف تاپیک زده اسم ترک 

حالا تاپیک میزد اسم فارسی میگفتی چرا اسم فارسی 

اسم لری یا کوردی و… هم هس😐😐

یعنی چی این حرفا دلش خواسته این تاپیکو زده 

ترک ها هم بخشی از ایران هستن  

واقعا نمیفهمم این حرفت چه ربطی به تاپیک بنده خدا داشت مثلا میخوای بگی ترک بده؟؟ یا چی؟ 😐😐😐

اول فک کن بعد حرف بزن مطمئنن خود اسی هم میدونه هزارتا اسم فارسی و لری و عربی و کردی و … هس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراسمت تاپیک روعوض میکنیدیکی هم که اطلاعاتش خوب باشه پان ترک میشه

من حرفمو زدم جای اش هم نمی بینم تعریف از نژاد خودم باشه . بزار هر برداشتی که می خواد بکنه . ممنون

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
یعنی چی😐😐 طرف تاپیک زده اسم ترک  حالا تاپیک میزد اسم فارسی میگفتی چرا اسم فارسی  اسم ...

بعضی جاها باید نشنیده گرفت . بی خیال .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
شما پان ترک هستید یا خیلی تو پیج های پان ترکی اینستا میچرخید ؟  دفعه اولی که ترک ها به جغرافیا ...

ترک ها هم چهره ایرانی دارن 

اونایی که در زمان شوروی یا سال های دیگه مهاجرت کردن به قسمت  ترک نشین ایران باعث تفاوت شده 

پدر بزرگ منم مهاجرت کردن ایران 

مامانم ترک ایرانه و چهره ی کاملا ایرانی داره برخلاف بابام که چشاش سبزه 

و منو خواهرمم چشامون سبزه ژن جدید بخاطر همینه 

الان ما ترک نیستیم ؟!😐😂 

قوم ترک از قدیم وجود داشته ژن جدید بخاطر مهاجرت کشور های همسایس 

پان ترک هم اصلا قضیش فرق داره  خیلی پیچیده تر از این حرفاس که به این موضوع ربطی داشته باشه

مطلبی که گذاشتم چاپ دولت های ایران هست . از اون موقع که ما شیعه شدیم مذهب مون اولویت داره به نژادمون ...

من اصلا راجب مذهب صحبت نکردم مذهب شیعه سنی مسیحی زرتشتی یهودی آشوری هر زبونی داشته باشن مال هر شهری باشن همه ایرانی هستن ! صحبت من اینه مطالبی که شما راجبش صحبت کردین مطالبی هست که تو پیج های پان ترکی بیان میشه و هیچ منبع موثق تاریخی نداره ! تاریخ ایران نوشته شده و قابل عوض شدن نیست!نمونه ای که کاملا واضح حرف شمارو انکار میکنه مجمسه مرد اشکانی هست! به چهره ش ک نگاه کنید تو اون چهره ای قیافه ترک نمیبینید چشمان درشت صورت درشت ابروهای پرپشت سیبیل پرپشت موی پرپشت فرم لباس و کلاهش همش ایرانی نه ترکی! و دقیقا نقاشی ترک ها تو سده های قدیم هم کشیده شده چهره شون چهره آسیای میانه ست! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
ترک ها هم چهره ایرانی دارن  اونایی که در زمان شوروی یا سال های دیگه مهاجرت کردن به قشنگ ترک نش ...

عزیز جان وقتی شما میگی ترک یعنی باید نژادش رو داشته باشی! نژاد تو چهره خودش رو نشون میده! پس چرا ترک های قشقایی چهره ترک رو دارن یا ترکمن ها دارن! فک نمیکنم مهاجرت اینقد زیاد بوده باشه که بتونه در این حد نژاد رو تغییر بده! ی سرچ کنید بنویسد چهره ترک ها! بارها و بارها تو تاریخ مجسمه و نقاشی ترک ها کشیده شده میتونید چهره خودتون یا مادرتون یا هرکسی دیگه رو مقایسه کنید ببینید چقدر شباهت دارید تو آذربایجان تغییر زبان اتفاق افتاده باشه تو پستم گفتم بازم تکرار میکنم تو گزارش های ژنتیکی مردم آذربایجان نژاد ایرانی دارن نه ترک!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
من اصلا راجب مذهب صحبت نکردم مذهب شیعه سنی مسیحی زرتشتی یهودی آشوری هر زبونی داشته باشن مال هر شهری ...

این مطالبی که من فرستادم برای دوره پهلوی 70 سال قبل و بعد انقلاب برای بچه های دوره ی راهنمایی هست اش . برای کشور ترکیه و آذربایجان نیست . و اون کتاب تاریخ کامل ایران هم چاپ داخل ایران هست و تاییدیه گرفته . و اصل و تبار تنها شهید ایرانی دشت کربلا . شهید اسلم تورکی دیلمی قزوینی 

این مطالبی که من فرستادم برای دوره پهلوی 70 سال قبل و بعد انقلاب برای بچه های دوره ی راهنمایی هست اش ...

سلام خوبین🙋‍♀️ی سوال بپرسم؟؟چرا کلمات ترکی ریشه ایرانی ندارن ؟؟تشابه ندارن با بقیه لهجه ها و زبونای ایرانی؟؟

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
عزیز جان وقتی شما میگی ترک یعنی باید نژادش رو داشته باشی! نژاد تو چهره خودش رو نشون میده! پس چرا ترک ...

چرا پیچیده میکنین 

تو همه جا تغییر زبان اتفاق افتاده 

چه ربطی داره 

همین زبان فارسی هم کلی تغییرات داشته 

یکم گاردتونو نسبت به ترکا بیارین پایین بد نمیشه 

چراسمت تاپیک روعوض میکنیدیکی هم که اطلاعاتش خوب باشه پان ترک میشه

ببخشید من فقط اومده بودم اسم هایی که دوستان میگن رو بخونم ولی دیدم ی عده با تفکرات پان ترکی دارن سخنرانی میکنن گفتم بهشون یادآور بشم فک نکنن ما بی سوادیم! کی اطلاعات خوبی داره پیج های پان ترکی! و مطالبی که فقط بیست سال هست نوشته شده! دیگه شرمنده ی عده دچار جعل تاریخ شدن شما هم بهتر منابع درست رو بخونی نه چیزی که ی عده دوست دارن عوضش کنن! 

سلام خوبین🙋‍♀️ی سوال بپرسم؟؟چرا کلمات ترکی ریشه ایرانی ندارن ؟؟تشابه ندارن با بقیه لهجه ها و زبونای ...

چون ایران فقط ازفارسا تشکیل نشده چرافکرمیکنیدایرانیاهمشون بایدفارس باشن یاشاخه ای ازفارس ؟

2810