2777
2789
عنوان

پریود شدن بعد قرص اورژانسی بچه ها بیاین توراخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 12191 بازدید | 42 پست
از کجا خیالم راحت بشه توراخدا آرومم کن یه کار بر گفت من پریود هم شدم اما بعدش حامله شدم

اون حتما بعدش دوباره رابطع پر خطر داشته خیالت راحت.اگه خیلی شک داری برو داروخونه بپرس تا خیالت راحت شه

اون حتما بعدش دوباره رابطع پر خطر داشته خیالت راحت.اگه خیلی شک داری برو داروخونه بپرس تا خیالت راحت ...

باشه عزیزم ممنونم که آرومم کردی من هنوزم خونریزی دارم و پریود شدید دارم همه حالتهاش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم ممنونم که آرومم کردی من هنوزم خونریزی دارم و پریود شدید دارم همه حالتهاش

یکی از عوارض قرصه همینه.سعی کن روش های جلوگیری مطمن رو انتخاب کنی ک مجبور نشی اورژانسی بخوری.من با اینکه پریودم همیشه منظمه ی بار قرص اورژانسی خوردم ۳ ماه پریود نشدم.بعدشم رفتم امپول زدم ک پریود شدم

یکی از عوارض قرصه همینه.سعی کن روش های جلوگیری مطمن رو انتخاب کنی ک مجبور نشی اورژانسی بخوری.من با ا ...

خب روش جلوگیری مطمئن چیه؟ عزیزم من میخوام کاندوم استفاده کنم خوبه بنظرت؟ آخه همینم میگن پاره میشه خخخخخ بخدا این نی نی سایت سم داره آدمو دیوونه میکنه

خب روش جلوگیری مطمئن چیه؟ عزیزم من میخوام کاندوم استفاده کنم خوبه بنظرت؟ آخه همینم میگن پاره میشه خخ ...

منم از همین روش استفاده میکنم و اره ب خاطر همین پارگیش اورژانسی خوردم.

نه لکه بینی ندارم فقط خونریزی شدیدتر از زمان پریود و لخته خون و همه دل دردهای پریودی میگم شما لک ...

خب به نظر من که حامله نیستی 

اصلا با خوردن قرص احتمال حاملگی ۱ درصده 

نه منم مثل شما پریود شدم لخته هم داشتم

بله.نه دیگه احتمالی نیست

تروخدا میشه جواب بدید منم دوشنبه رابطه محافظت نشده داشتم ولی آب منعی داخلم ریخته نشد ولی چون هم شک داشتم هم استرس ۴ساعت بعدش دوتا قرص اورژانسی ۷۵٪خوردم الان ۴روز میگزره هنوز پریود نشدم

بچه ها به منم کمک کنید🙂من بهم تجاوز شد 28برج چهار با پیش آب لعنتی فرداش قرص خوردم هفت هشت روز بعد خونریزی داشتم حدود پنج شش روز بعد الان یک هفته از تایم پریودی این ماهم گذشته بنظرتون چیکار کنم خیلی استرس دارم😭😭😭کمک

بچه ها به منم کمک کنید🙂من بهم تجاوز شد 28برج چهار با پیش آب لعنتی فرداش قرص خوردم هفت هشت روز بعد خ ...

قرص اورژانسی زمان پریود شدن رو بهم می‌ریزه معجون زعفرون دم کرده غلیظ بخور استرس هم به خودی خودش تایم پریود رو عقب میندازه خانمم