2777
2789
عنوان

پریود شدن بعد قرص اورژانسی بچه ها بیاین توراخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 12207 بازدید | 42 پست
مثل شما دیگه😂من که احتمال حاملگیم  از شما قوی تر بود ولی نگران نباش قرص بخوری ۹۹ درصد حامله ن ...

خب وقتی من پریود هستم اونم شدید و همراه لخته خون خب دیگه دکتر هم میگه احتمالش صفره بعد بنظر شما این احتمال از کجا میاد

نه عزیزم نیست...خیالت راحت...پریودت مثل همیشه س؟خونریزی کامل؟اگه آره ک اصلا نیست...اگر لکه دیدی ک ار ...

ن من قبل از حاملگیم تنبلی داشتم الان فقط رابطه سطحی داشتم و بدون دخول و الان بعد ۶ روط مصرف قرص خونریزی شدید با لخته میبینم و ۳ روزه شدیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب دیگه ...تموم...احتمالش صفره

ممنونم عزیزم آخه خانمه میگفت با خوردن قرص و بعد از پریود شدنش باز هم حامله بوده خب من استرس دارم یعنی چی که ته دل آدم خالی میشه من تازه خیالم داشت راحت میشد 

میگم شما درموردش اطلاعی دارید؟درمورد قرص و پریودی بعدش؟

بله.نه دیگه احتمالی نیست

توراخدا شما اطلاعاتتون زیاد تره چون من اولین بارمه استفاده کردم و خانومه  میگه با وجود پریودی بعد از قرص حامله بودم باز هم من استرسم بیشتر شد

مثل شما دیگه😂من که احتمال حاملگیم  از شما قوی تر بود ولی نگران نباش قرص بخوری ۹۹ درصد حامله ن ...

چطورپریود شدن یعنی بعدشم هرماه پریود میشدن اونکه میگی؟ اخه منم پنج ماه پیش ارتباط سطح داشتم پریود میشم هرماه و ۱۶ روز بعد ارتباط و بعد ارتباطمم۴روز بعد پریود شدم ۱۶روز بتدش بیبیچک زدم منفی الانم هرماه پریودم دگ هیچ ارتباط نداشتم ینی ممکنه

توراخدا شما اطلاعاتتون زیاد تره چون من اولین بارمه استفاده کردم و خانومه  میگه با وجود پریودی ب ...

نه.

تو رو خدا این حرفها رو باور نکن.دیواره ریزش کرده و هیچ لانه گزینی اتفاق نمی افته.

نه. تو رو خدا این حرفها رو باور نکن.دیواره ریزش کرده و هیچ لانه گزینی اتفاق نمی افته.

ممنونم عزیزم که بهم آرامش دادین حتی توی گوشی هم نوشته بود لکه بینی رو با پریود اشتباه نگیرین چون من خونریزی عین موقعی که پریودم و درد دل و واژن دارم هستش حتی خونریزی بیشتر از پریودی های خودم

2810