2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
بله عزیزم خیالت راحت باشه اما زیاد تکرار نکن اینکارو خودت آسیب میبینی رعایت کردن راحت تره  ...

باشه بخدا اولین و آخرین بارمه دیگه اصلا نمیدونستم  رابطه بدون دخول هم احتمال حاملگی داره واسه همین وقتی فهمیدم رفتم قرص خوردم

نمیدونم میترسم میگم شاید جواب نداده قرصه  از تاریخ پریودیم گذشته.ولی من هرماه عقب میندازم الا ...

خب مگه خونریزیت شبیه پریود نبوده یعنی در حد لکه بینی بوده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب سوالت مربوط بود بر همین . منم خوردم چند وقت پیش .خونریزی ام اتفاق افتاد ولی بعدش ازمایش دادم گفتن ...

شماخونریزیتون شدید بود یعنی شبیه پریود بود؟ یا درحد لک بینی و سبک بود؟ چون میگفتن خون باید زیاد باشه

باشه بخدا اولین و آخرین بارمه دیگه اصلا نمیدونستم  رابطه بدون دخول هم احتمال حاملگی داره واسه ه ...

اینجا که نمیشه توضیح داد نی‌نی‌یار جان میترکونه

ولی بله در شرایط خاصی ممکنه اما خیلی ضعیفه احتمالش

احتمالا کلا الکی استرس داشتی گلم

الان شما حامله ای؟ خب من ۴ ساعت بعدش قرص رو خوردم

ن خدارو شکر .چهار روز بعد قرص خونریزی داشتم به مدت ۶ روز.

اما ماه بعد عقب افتاد ۲ هفته مجبور شدم ازمایش بدم .ازمایشمم دوبار تکرار شد هر سری میگفتن مشکوک .

ولی تو باردار نیستی عزیزم خیالت راحت عقب انداختنت هم حتما دلیل دیگه ای داره🤝🌸

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
ن خدارو شکر .چهار روز بعد قرص خونریزی داشتم به مدت ۶ روز. اما ماه بعد عقب افتاد ۲ هفته مجبور شدم از ...

من فعلا ۸ روز هست بعد از قرص و دوروزه که پریودم شدید هم هست اما با این شرایطی که گفتی خیلی استرس گرفتم پس دکترا که میگن اگر ۵ روز تا ۱۴ روز بعد قرص پریود شدید داشتین یعنی حامله نیستین اون چی یعنی احتمالش باز هست؟ شما چند ساعت بعد از نزدیکی قرص خوردین

من فعلا ۸ روز هست بعد از قرص و دوروزه که پریودم شدید هم هست اما با این شرایطی که گفتی خیلی استرس گرف ...

دو سه ساعت بعد .

ن عزیزم نگران نباش احتمالش تو موردی ک تو گفتی خیلیییی کمه خیلی .

الان هورمونات بهم ریخته .از طرفی ام استرس داری برای همین عقب انداختی♥️👌

باردار نیستی .من چون همیشه منظم بودم شک کردم..

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
2810