2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
نازی قضیه شما تقریبا مث منه من درصورتی که هرماه تاخیر دارم .ینی من پریود میشم؟

اگ هر ماه تاخیر داری و به موقه نیستی برو پیش دکتر زنان احتمال داره کیست یا تنبلی داشته باشی ‌.

من رفتم دکتر گفت کیست داری اینجوری شده این ماه .از طرفی ام استرس داشتم بد تر شد

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا نگرانش نکنید بچه رو الکی اصلا دخولی نبوده و احتمالا خیلی ضعیفه چه خبره مگه !

پیامام و کامل بخون🙂

ضمنا من با شما نبودم .کسی ام نگران نکردم 🙂🙂🤝

میرسم به نقطه ای ک خیلی منتظرشم .♥️۱۴۰۲،۱۱،۲۶ شروع تلاش برای بزرگترین هدفم 🙏ب امید خدا و تلاش خودم میسازم اینده ای رو ک سالهاست منتظرش بودم .سال جدید بهترین سال تو کل عمرمه ....
شما هم ۳ ساعت بعد که دیر نیست  آخه

تازه زایمان کردی .از طرفی ام رابطه سطحی بوده و با این حال قرص هم انداختی پس همه چی اوکیه .

استرس بد تر پریودیاتو به هم میریزه همه هورموناتو بهم میریزه .

چیزی نیست نگران نباش 🙂🤝من با وجود رابطه کامل و ..بعد مصرف یدونه قرص اونم بعد سه ساعت باردار  نشدم .کلی ام تاخیر داشتم .

پس مطمعنا تو نیستی قول♥️