2777
2789
عنوان

تب بچه ام قطع نمیشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 50 پست
یه نسخش هست مخصوص کودکان ۲ تا ۷ سال

اهان پس من ندیده بودم

ببخش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم

پسر منم تب کرد با استامینوفن و پروفن پایین نیومد این جور مواقع فقطططط شیاف دیکلوفناک تب و قطع میکنه 

پسر من دو سال و چهار ماهشه دیکلوفناک ۵۰ رو نصف کردم و گذاشتم براش ...۱۲ ساعت تبش قطع شد 

برای بچه های بزرگتر ....همون ۵۰ رو باید بذارین

خودمم برای عفونت دندونم که هییییچ چی دردشو خوب نکرد شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ میذاشتم نزدیک ۳۰ تا !!!!!!!

ان شاءالله هر چه سریعتر تب کوچولوتون قطع بشه بحق این شبهای عزیز،🤲🌹❤️🥹

برای من که ایناس تب و لرز ، گلودرد زیاد ، سردرد ، توهم زدن ، بی‌خوابی کابوس دیدن

منم بی خوابی شدید

بدن درد زیاد 

ابریزش بینی

عفونت گلو

بدنم انقد درد میکرد شوهرم با روغن سیاهدونه ماساژ داد نوافن خوردم یه قدری بهتر شدم

کاش این زمستون زودتر تموم شه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام عزيزم پسر منم تب کرد با استامینوفن و پروفن پایین نیومد این جور مواقع فقطططط شیاف دیکلوفناک تب ...

چه جرئتی داری روش نوشته برای زیر ۶ سال استفاده نشه

من بچم ۴سالشه با ترس و لرز زدم براش

ولی نمیدونم چه ویروسیه که فقط با همین دیکلوفناک پایین میاد تب

کلا علت تب مخصوصابرای این ویروس عفونت بدن هستش بایدانتی بیوتیک مصرف بشه وای دختر من توسه روآب شدبچه ام

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
سلام عزيزم پسر منم تب کرد با استامینوفن و پروفن پایین نیومد این جور مواقع فقطططط شیاف دیکلوفناک تب ...

سی تا شیاف تو‌یه دوره پشت هم استفاده کردی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ددخترمن سه روزاونم تب بالا بدنش پرعفونت بودنه خداروشکربستری نشدباداروهایی ک دادخوب شددکتراول بهش ازر ...

نه خداروشکر حالت تهوع نداره

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
برای من که ایناس تب و لرز ، گلودرد زیاد ، سردرد ، توهم زدن ، بی‌خوابی کابوس دیدن

شما چند روز تب داشتی؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
نه خداروشکر حالت تهوع نداره

خیلی خوبه پس تقویتش کن من دخترم هیچی نمیتونست بخوره حالش بدمیشد

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 

مرسی از دعات عزیزم پس من پنج سالشه فکر کنم دیکلوفناک ۵۰ خوب باشه ولی چون از روز شنبه تب داره نگرانم

خیلی خوبه پس تقویتش کن من دخترم هیچی نمیتونست بخوره حالش بدمیشد

چی بدم خوبه؟پسر من بد غذا هم هست